Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Όταν οι ιμπεριαλιστές πλασάρουν το «γλυκό ολοκαύτωμα» για τη χώρα μας

Η είδηση μεταξύ άλλων απίστευτων αναφέρει: :

[…Σημειώνεται χαρακτηριστικά σε άρθρο στην «Καθημερινή» το οποίο συνυπογράφεται από στέλεχος της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης και από στέλεχος του Centre for Security and Intelligence Studies του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ στη Βρετανία…

(…)

«Αν και οι βάσεις στον Αραξο και στη Σούδα μπορούν να φιλοξενήσουν βόμβες βαρύτητας άμεσα, μπορούν να εξεταστούν οι στρατηγικές προεκτάσεις μιας πιθανής εγκατάστασης στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, η Αλεξανδρούπολη επιλέγεται λόγω εγγύτητας που κανένα άλλο κράτος δεν μπορεί να προσφέρει καθώς απέχει 1.021 μίλια από το πρώτο (σ.σ. ρωσικό) σιλό» με πυρηνικά στο Κοζέλσκ», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

(…)

Το ...καλύτερο, ωστόσο, έρχεται μετά: «Στο σημείο αυτό, μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι κατ' αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται στόχος πυρηνικής επίθεσης από τη Ρωσία. Αυτή η υπόθεση είναι μη ουσιώδης, διότι παραβλέπει το πραγματικό γεγονός ότι η Ελλάδα είναι σε κάθε περίπτωση άμεσος στόχος στην ακραία περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: 

  • Πρώτον, η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, άρα και φυσικός στόχος στην ακραία περίπτωση μιας θερμοπυρηνικής ανταλλαγής μεταξύ ΝΑΤΟ - Ρωσίας.
  •  Δεύτερον, η ναυτική βάση της Σούδας μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε στιγμή πυρηνικά αεροσκάφη τύπου B-2 Spirit, αεροπλανοφόρα που φέρουν πυρηνικά όπλα, καθώς και πυρηνικά υποβρύχια. Συνεπώς, ακόμα κι αν η Ελλάδα δεν φιλοξενεί πυρηνικά όπλα, είναι στόχος επίθεσης (counterforce attack)».]

Μάλιστα!

Όταν οι βάσεις περικυκλώνουν μια χώρα να περιμένουμε και την αντίδρασή της

Εντάξει η Ελλάδα γίνεται στόχος πυρηνικής επίθεσης από τη Ρωσία αλλά αυτή η υπόθεση είναι… μη ουσιώδης!!! Γιατί; Γιατί είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ και θα τους ρίξει και το ΝΑΤΟ πυρηνικά!!!

Τι χαρά που δεν θα πάμε μόνο εμείς στην πυρηνική κόλαση αλλά και οι άλλοι!!!

Πολύ «γλυκό» το ολοκαύτωμα που μας πλασάρουν!

Τώρα γιατί τα υποψήφια θύματα του ολοκαυτώματος στη χώρα μας, προτιμούν και ψηφίζουν σε ποσοστό πάνω από 90% τα κόμματα που τους πηγαίνουν ως ζωντανά πρόβατα στον πυρηνικό φούρνο, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μας το εξηγήσουν με την πολύπλευρη βία της εξουσίας στη διαμόρφωση υποταγμένων συνειδήσεων όπου τα θύματα λένε την υποταγή και τον χαμό, δική τους επιλογή!

Όσο για την αυταπάτη της ασφάλειας, την οποία νομίζουμε ότι έχουμε, η ετοιμαζόμενη βάση της Αλεξανδρούπολης απέχει από την κοντινότερη ρωσική βάση 1.021 μίλια που σημαίνει ότι για έναν ρωσικό πύραυλο νέας τεχνολογίας, υπεταχύτητας 27 μαχ, που κανένας άλλος δεν έχει, χρειάζεται λιγότερα από 3 λεπτά κι ένας άλλος με ταχύτητα 14 μαχ χρειάζεται 6 λεπτά για να μετατρέψουν την Αλεξανδρούπολη, τη Θράκη την Ελλάδα σε πυρηνική κόλαση ακτίνας εκατοντάδων μιλίων!

Αυτό κι αν είναι τρόμος! Κι όμως για τους «επιστήμονες» τη νατοϊκής και ευρωπαϊκής (ΕΕ) προπαγάνδας είναι… «μη ουσιώδης»! Και ο Γκέμπελς ανασταίνεται και τους χειροκροτεί από τον κολασμένο τάφο του!!!

Τι δεν καταλαβαίνουν τα υποψήφια θύματα και τρώνε το παραμύθι του ΝΑΤΟ που, σημειώνουμε, σήμερα δεν έχει κανένα μέσο αντιμετώπισης τέτοιων πυραύλων; 

Πηγή: Αριστερά και πολιτική

1 σχόλιο:

  1. Το ολοκαύτωμα έχει αρχίσει με άλλη μορφή...δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που συμβαίνει. Λένε δεν είχαμε θύματα οι θρασυτατοι. Υπάρχει βίντεο που δείχνει πυροσβέστες –και όχι απλούς κατοίκους– να περνάνε με όχημα μέσα από τη φωτιά για να σωθούν. Που σημαίνει πως αν δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα αυτό οφείλεται καθαρά σε σύμπτωση, βεβαίως στη γεωγραφία μιας απλωμένης περιοχής με οδικό δίκτυο κ.λπ. και βασικά στο ότι δεν υπήρξαν ακραίες συνθήκες τύπου Μάτι.

    Τα έχουν ρίξει όλα στην «κλιματική αλλαγή», που κατά τα φαινόμενα πρέπει να ξεκίνησε... χθες, όχι μόνο για να κάνουν μπίζνες, τσεπώνοντας εκατομμύρια, αλλά και για να βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω, όταν έρχονται αντιμέτωποι με την ολική καταστροφή.

    Και το χειρότερο;

    "Εκτός ΕΜΑΚ 54 ανεμβολίαστοι πυροσβέστες

    Τα κενά, αναμένεται να συμπληρωθούν άμεσα, καθώς ήδη έχει καταρτιστεί πρόγραμμα εκπαίδευσης για πυροσβέστες, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στις ειδικές ομάδες."

    54 μάχιμους πυροσβέστες τους έστειλαν στα γραφεία, πριν από 15 μέρες, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με τα κενά να αναμένεται να συμπληρωθούν... όταν θα έχει καεί κι η τελευταία ρίγανη.

    Επιτελικό κράτος εν δράσει...





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.