Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΆΜΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η «ΑΥΡΙΑΝΗ» ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ…

Βρέθηκε ο νέος Αντρέας!









Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του Κουρή στις 5 Μαΐου, μια μέρα πριν τις εκλογές…


Αυτό στις 12 Μαΐου…


Και αυτό στις 13 Μαΐου, μια εβδομάδα μετά τις εκλογές!
Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος.

7 σχόλια:

  1. Βρές και ένα άλλο που στηρίζει τον Μπένι...παράνοια του κουρή που πήγε φυλακή απο ότι έμαθα
    Ζούμε στην εποχη που ο αυριανισμός δυστυχώς διαμορφώνει φίλε TRASH συνειδήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Το παιδί της Πλατείας:
      Συνδιάζοντας το και με άλλα "απίστευτα" των τελευταίων μηνών, δεν μου φαίνεται για "παράνοια" του Κουρή.
      Ο αυριανισμός είναι μία σταθερη αξία στο χωροχρονικό συνεχές...

      Διαγραφή
  2. Μας ήρθε ένα ανώνυμο σχόλιο που περιείχε ένα λινκ και τίποτε άλλο. Θα παρακαλούσαμε για την εκ νέου αποστολή του με ένα ψευδώνυμο, ώστε να δημοσιευθεί, μια και μας ενδιαφέρει η συζήτηση που θέλει(;) να ανοίξει. Και φυσικά περιμένουμε και συγκεκριμένη δήλωση πολιτικής ταυτότητας από τον αποστολέα του, προκειμένου και να μπορεί να γίνει η συζήτηση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Νεαρός:
    Τις κουτοπονηριές "δεν έχω πολιτική ταυτότητα" αλλά σχολιάζω σε πολιτικά μπλοκ -και άρα ασκώ πολιτική-, αλλού. Στις "πλατείες" π.χ. που το πολιτικό κρυφτούλι ήτανε μόδα. Εδώ απαγορεύεται δια ροπάλου.
    Περιμένω λοιπόν να θέσεις με ανοιχτά χαρτιά τις πολιτικές σου στοχεύσεις, όπως εξάλλου κάνω και εγώ, και κανένα πρόβλημα δεν έχω να δημοσιεύσω και την φωτό που μου έστειλες. Αλωστε μάλλον επιβαιώνει παρά αναιρεί την ανάρτηση. Προβληματίσου με την σειρά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω;
    Δεν παραξενευομαι καθολου βεβαια. Τι περιμενεις; Να πω ειμαι ΣΥΡΙΖΑ; Αν αυτο περιμενεις το λεω λοιπον και το δηλωνω μπροστα σε ιερη εξεταση. Ειμαι ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα δημοσιευσε τη φωτογραφια της ιδιας φυλλαδας που καλει το ΚΚΕ να επιβαλει την ταξη κατα το Δεκεμβρη του 08. Και ερμηνευσε την αμα θες και αναλύσε την. Και αμα θες βαλε και τα λοιπα σχολια που κόπηκαν. Για να φανουν και οι 2 οψεις του νομισματος. Και σκεψου λιγο και τις πρακτικες και την πολιτικη του ΚΚΕ τοτε. Αλλα δε βαριεσαι. Σε 30 χρονια θα γραφει η ΚΟΜΕΠ οτι το ΚΚΕ στο Δεκεμβρη πρωταγωνιστησε. Και το τραγικο ξερεις ποιο ειναι; Οτι καποιοι θα το πιστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://4.bp.blogspot.com/_uqybC0MN_mE/SUt0RITWeXI/AAAAAAAADys/3FQ7BdLQqeY/s400/auriani.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε και λέμε,
      Για αρχή μας πετάς ανώνυμα, ένα βρωμερό και τρισάθλιο προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του Κουρή που πάει να ταυτίσει το ΚΚΕ με ακροδεξιές παρακρατικές συμμορίες, και να του αποδώσει θέσεις που ποτέ δεν είχε («να πάρουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους»), -εκτός εάν μου βρεις κάποια τέτοια θέση από το ΚΚΕ, οπότε και πάω πάσο.
      Για να το συγκρίνεις, με τι; Με την συστηματική προεκλογική στήριξη –και μάλιστα στις σημαντικότερες εκλογές από την μεταπολίτευση- στον ΣΥΡΙΖΑ, και την υιοθέτηση των θέσεων του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά. Γιατί εάν το «νέος Αντρέας ο Τσίπρας» δεν ήταν στο προπαγανδιστικό του μενού, δεν θα πλακονώντουσαν μόλις τον περασμένο μήνα με τον Βενιζέλο για το ποιός είναι ο αυθεντικός εκφραστής της ...3ης του Σεπτέβρη! (http://laoutaris.wordpress.com/2012/09/03/syriza-3-sept/ )
      Στην μία περίπτωση έχουμε λοιπόν χυδαία διαστρεύλωση των θέσεων κάποιου κόμματος, και στην άλλη που παρουσιάζεται στο άρθρο, έχουμε την συστηματική προεκλογική προώθηση των επίσημων θέσεων ενός άλλου. Που ακριβώς βλέπεις τον συσχετισμό;
      Πάμε παρακάτω...
      -Γιατί «ιερά εξέταση» η απαίτηση να αποκαλύψεις τις πολιτικές σου στοχεύσεις νεαρέ μου; Τόσο άβολα νιώθεις να μιλάς με ανοιχτά χαρτιά; Ντρέπεσαι για τις πολιτικές απόψεις σου, ή τις κρύβεις σαν λωποδύτης; Οπως έλεγα και σε άλλον «δικό σου», είναι προφανές πως τα κρυστάλινα νερά του συγκεκριμένου δεν είναι το είδος του μπορείτε να ευδοκιμίσετε. Για αυτό και προσπαθέτε να τα θολώσετε με κάθε τρόπο. Αλλιώς γιατί να κρύβεσαι;
      Ακόμη πιο κάτω:
      -Θα μου πεις σε τι ακριβώς διέφεραν κατά την δική σου άποψη, οι τότε θέσεις του ΚΚΕ με τις εκπεφρασμένες απόψεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΝ, όπως οι Κύρκος, Παππαδημούλης, Χατζησωκράτης και άλλοι; Ο Κύρκος μάλιστα είχε αφήσει το ΚΚΕ πολύ πίσω με αυτά που είχε πει, και την περίφημη φράση «τους απαγορεύω να λέγονται αριστεροί», λες και είχε κοπυράιτ στον όρο. Και αν έλεγε άλλα ο Αλαβάνος, μου είναι αδιάφορο. Η διγλωσσία ποτέ δεν συγκαταλέχθηκε στα θετικά ενός πολιτικού χώρου, αν και μάλλον, με εσάς θα το δούμε και αυτό...
      Τώρα για το άλλο που λες, όντως το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στην εξέγερση του Δεκέμβρη και αυτό δεν αμφισβητήται από κανέναν ιστορικό, και ούτε και χρειάστηκε να περάσουν 30 χρόνια για να γίνει γνωστό. Ηταν γνωστό από το 1944 που έγιναν τα Δεκεμβριανά.
      Αλλά για πες μου, για ποιό πράγμα λέει ψέμματα το ΚΚΕ πως πρωτοστάτησε, ενώ στην πραγματικότητα όχι;
      Και φυσικά οι πολιτικοί απατεώνες δεν περιμένουν 30 χρόνια για να οικιοποιηθούν αγώνες άλλων. Για αυτούς που είναι τέτοιοι, λίγοι μήνες είναι αρκετοί (http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/10/blog-post_19.html)
      Υ.Γ.
      Από ότι καταλαβαίνεις ένα ανώνυμο λινκ θα μπορούσε να είχε σταλεί από αναρχικό μέχρι χρυσαυγίτη. Η πολιτική ταυτότητα ζητάται για να καθορίσει το είδος της συζήτησης που θα ακολουθήσει.
      Υ.Γ.2
      Ποιά είναι τα "άλλα σχόλια" που σου έκοψα, και διατύπωσες οποιαδήποτε άποψη; Το ένα ήταν το λινκ σκέτο, και το άλλο το "αρνούμαι να πάρω πολιτική θέση". Ποιά άποψη κόπηκε ακριβώς;

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.