Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

 

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλή και ξεκάθαρη τοποθέτηση απο τον κ.Παφίλη. Χρειαζόταν μια σαφης θέση για την προσπάθεια της κυβέρνησης με αφορμή την Πανδημία να ελένξει έμμεσα το εργατικό δυναμικό , πρωτα με τα εμβολια και δευτερον με τα επιδόματα.

    Εκείνο που πρέπει να αναλυθεί περισσότερο και να αποκαλυφθει είναι το γενικότερο σχέδιο που εχει σχεδιαστεί απο το διεθνές κεφάλαιο και είναι σε εφαρμογή εδω και 2 χρονια που αποσκοπει:
    - Στη καταστροφή κεφαλαίου για να επανεκίνηση της παγκοσμιας οικονομιας και αναζωογονιση του Καπιταλιστικου συστήματος ΧΩΡΙΣ παγκοσμιους πολέμους αυτή τη φορά, αφου έχουμε περάσει στην πυρηνική εποχή της panx americana
    - Στην αψογη μεχρι τώρα εφαρμογή του οικονομικού και πολιτικου σχεδιου για το “The Great Reset” οπως αποκαλύφθηκε στο διαβόητο "Cyber ​​Polygon 2020" που πραγματοποιησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τον ιδρυτή του Klaus Schwab να δηλώνει απερίφραστα:
    «Νέα οικονομικά συστήματα αποτελούν to βασικό μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF και τέτοια συστήματα θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον έλεγχο των μαζών των πρόσφατα ανέργων με την παροχή επιδομάτων, υπό τον όρο της υπακοής στους κανόνες της κεντρικής εξουσίας» . Το καλύτερο σημείο και προφητικο: «Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος». Ας θυμηθούμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προειδοποίησε για το τέλος των επιδομάτων πριν λιγες μερες. Οσο για το εάν υπάρχει αποδειξη οτι ο πρωθυπουργός εφαρμόζει τις πρακτικές που αποφασίστηκαν στο παγκοσμιο φορουμ ας ρίξει μια ματια στο βιβλιο που έχει αυτή τη στιγμή πάνω στο γραφείο του:

    https://www.news247.gr/img/7472/9210339/038000/o/660/0/book.jpg

    https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2021/5/23/mitsogreat.jpg?itok=kEb6FQRt

    "COVID-19: The Great Reset" ή αλλιώς πως πας απο την θεωρία στη πράξη...

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.