Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Το δημογραφικό και η αφίσα για το «αγέννητο παιδί»


Αυτά δεν είναι γι'αστεία - η αφίσα. Όταν το πρόβλημα ξεκινάει από ένα σύστημα που δεν σου προσφέρει τη δυνατότητα φυσιολογικής αναπαραγωγής της κοινωνίας, τότε οι υμνητές αυτής της κοινωνίας φτάνουν να μας λένε ότι θέλεις δεν θέλεις θα το γεννήσεις επικαλούμενοι τις «ψυχές» και άλλα μεταφυσικά.

Και από πίσω να υφέρπει και η ιδέα κάπως σαν, αφού δεν γεννάτε θέλοντας, τότε ξαμοληθείτε βιαστές και εμείς θα φυλάξουμε τους καρπούς σας!

Τώρα αν θέλουμε να έχουμε συντάξεις στα γεράματα, η εντελώς συντηρητική πονηρή καπιταλίστρια Μέρκελ δεν σκέφτηκε να εκβιάσει τους Γερμανούς και για να πληρωθούν οι συντάξεις τους, αναπληρώνει τα κενά με μετανάστες, έτοιμους για δουλειά χωρίς να έχει ξοδέψει δεκάρα τσακιστή για να φτάσουν σε παραγωγική ηλικία. Σαν να κλέβει από τον παγκόσμιο μπαξέ έτοιμα φρούτα μη νοιαζόμενη ποιος κόπιασε και «πλήρωσε» για τη τα κορμιά που αυτή εκμεταλλεύεται. Και αυτή η λύση όμως είναι καρπός ακριβώς του συστήματος που ληστεύει τις χώρες των μεταναστών.

Στην Ελλάδα φοβούνται μη… μολυνθεί το αίμα και ο «πολιτισμός» τους! Και οι συντηρητικοί με το παπαδαριό, δείχνουν για εγκληματίες όσους δεν μπορούν να κρατήσουν ανεπιθύμητο παιδί και ως απολωλά όσους δεν θέλουν να κάνουν παιδί λόγω αδυναμίας, όταν το έγκλημα έγινε από εκείνους που δεν επιτρέπουν την φυσιολογική ανατροφή των παιδιών.
Αλλά τι λέω, γι αυτούς ο θεός μας έκανε φτωχούς για να μας δοκιμάζει, όχι το σύστημα και η πολιτική.

Κι όμως, για τους εθνολάτρες και εθνικιστές ελληναράδες, αν η Ελλάδα επιβίωσε ανά τους αιώνες, ήταν γιατί αφομοίωσε όλες τις φυλές του κόσμου που πέρασαν από εδώ, όχι γιατί κράτησε καθαρό το… αίμα της. Και τους συνιστώ να μη κάνουν εξέταση DNA γιατί μπορεί να έχουμε και αυτοκτονικά δράματα!

Φωτοσοπιά-μην την πέσετε στην Philip Morris
Τα πολύπλοκα θέματα, όπως του δημογραφικού και της φτώχειας, δεν είναι δουλειά θρησκόληπτων αλλά, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς,είναι  ευθύνη των πολιτικών που αντί να αναδιανέμουν το εισόδημα με τρόπο που η ζωή να έχει μέλλον, εξωθούν στην υπερσυγκέντρωσή του πλούτου! Αλλά για ποιο σύστημα μιλάμε; Αυτό που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους; Τι μέλλον έχει η ανθρωπότητα όταν ο μισός πληθυσμό του κόσμου ζει στα όρια της φτώχειας και το 1% μάζεψε από τις κοινωνίες το 50% του παγκόσμιου πλούτου; Με αφίσες θα λύσουμε το πρόβλημα της πείνας, του στυλ «υιοθέτησε κι εσύ ένα παιδί με 0,80€;». Κι αν απορούμε γιατί οι θεόφτωχοι λαοί γεννάνε πολλά παιδιά, τάχα γιατί θέλουν να μας πνίξουν πολιτιστικά, είναι σαν και τα πολλά γατάκια. Για να ζήσει ένα – δυο και να τους βλέπει στα γεράματα. Δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το δικό μας δημογραφικό. Απλώς ούτε αυτά τα παιδιά μπορούν να ζήσουν εκεί, στις καταληστευμένες και βομβαρδισμένες χώρες τους και έρχονται πρόσφυγες και μετανάστες.

Εδώ, για να πω την αλήθεια, στην γνωστή αφίσα και σε όλους όσους την υιοθετούν, μόνο μία και πολύ γνωστή απάντηση χωράει: «Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε»!!!
Πηγή: Αριστερά και πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.