Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

-Τι γυρεύει το Αζώφ στο Ηράκλειο Κρήτης;

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν υπόψην του μπλογκ λίγες μέρες πριν, κάποιες δεκάδες Ουκρανοί "πρόσφυγες" έφτασαν λίγο καιρό πριν στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι "πρόσφυγες" αυτοί είναι όλοι άντρες, μάχιμης ηλικίας και με εξαιρετικά ανεπτυγμένη σωματική διάπλαση, όπως μας ανέφερε το ρεπορτάζ, αλλά αυτό θα το προσπεράσουμε, γιατί πρόκειται έτσι και αλλιώς για αρκετά ψηλό (με τα δικά μας δεδομένα) λαό, αν μιλάμε για Ουκρανούς. Οι εν λόγω "πρόσφυγες" (πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ) βρήκαν από την πρώτη στιγμή στέγη (πράγμα πολύ δύσκολο ακόμη και για τους ντόπιους στην περιοχή) αλλά και εργασία σε γνωστό ξενοδοχείο στην "χερσόνησο", το όνομα του οποίου βρίσκεται στην διάθεση του μπλογκ. Κάποιοι από αυτούς φαίρεται να έχουν χαρακτηριστικά τατουάζ, ενώ δεν έχουν διστάσει να γράψουν ναζιστικά συνθήματα ακόμη και μέρα-μεσημέρι, ακόμη και σε πολυσύχναστα σχετικά σημεία της πόλης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Αν τα παραπάνω ισχύουν (καθώς δεν μπορέσαμε να εξακριβώσουμε τις πληροφορίες μας, πέρα από τεσσερεις φωτογραφίες-αν και τις θεωρούμε κατά βάση μάλλον αξιόπιστες), τότε μπαίνουν κάποια πολύ σοβαρά πολιτικά ερωτήματα, ιδιαιτέρα αν συσχετίσουμε τον χρόνο άφιξης των εν λόγω "προσφύγων" -λίγες μέρες μετά αφότου κατάφεραν να την κοπανήσουν οι τελευταίοι ναζί από το Μαριουπόλ και πριν η πόλη περικυκλωθεί ολοκληρωτικά από τον Ρώσικο στρατό και τις δυνάμεις των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς.

Εγείρεται αυτονόητα νομίζω και ένα ζήτημα, για το ποιούς ακριβώς ανθρώπους κουβάλησε τότε μαζί του ο έλληνας "ήρωας" πρόξενος. 

Καθώς η διασταύρωση των παραπάνω στοιχείων, είναι πέραν των δυνατοτήτων του μπλογκ, τις θέτουμε υπόψην κάθε πολιτικά ενδιαφερόμενου, προκειμένου να τις ερευνήσει πρισσότερο.

Υ.Γ. Σόρυ αλλά, δεν κρατήθηκα να μην το πώ....

-Ουκρανές μου θέλατε, πάρτε τώρα έναν λόχο waffen SS να σας βρίσκεται....😡

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.