Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Απολογούμαστε για την απογοήτευση...

Σύντροφοι του Αριστερού Ρεύματος, της Ανταρσύα, της Νέας Σποράς, του Εργατικού Αγώνα, αγωνιστές δημοσιογράφοι του Βήματος, του Έθνους, της Αυγής, του Ποντικιού, των κομματικών ιστοσελίδων της αριστεράς, μοναχικέ σταυροφόρε Αλέκο Χαλβατζή, ανιδιοτελείς μπλόγκερς, καλλιεπείς σχολιαστές που μας ταράξατε στην προβοκάτσια, στις βρισιές και τις απειλές το τελευταίο δίμηνο, όλοι εσείς που αγωνιστήκατε συντεταγμένα στις τάξεις του ενωμένου τρολεταριάτου για μια Ελλάδα χωρίς ΚΚΕ ή έστω για ένα ΚΚΕ αριστερούληδων παραγοντίσκων,  βαρόνων της θεωρητικής μπαλαφάρας, μικροαστικής σπέκουλας και δημοκοπικής στρεψοδικίας, αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά, εκ μέρους όλων ημών που μας βρήκατε απέναντί σας απολογούμαι ταπεινά που δεν σας πέρασε.

Λυπόμαστε αφάνταστα που σας απογοητεύσαμε, που δεν αφήσαμε τη φαντασία μας να καλπάσει στις λαμπρές μέρες που μας υποσχεθήκατε αν κάναμε το ΚΚΕ ρδελομπού, που δεν δελεαστήκαμε από τα περίτεχνα σενάρια συνομωσίας σας, που δεν νιώσαμε μαζί σας το ιερό μένος και μίσος απέναντι στα εκλεγμένα μέλη του κόμματος, που καταδεχόμαστε να μας εκπροσωπούν άνθρωποι κατώτεροι του δικού σας ανυπέρβλητου επαναστατικού, διανοητικού και ηθικού μεγαλείου.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω για λογαριασμό μας.
Είμαστε αδιόρθωτοι.
Στη θέση σας, δεν θα ξεπερνούσα την πικρία μου, παραμερίζοντάς τη πάλι για χάρη των ανιδιοτελών συναισθημάτων και κινήτρων που σας καθοδηγούν τόσα χρόνια.
Στη θέση σας, θα μας εγκατέλειπα στην αμορφωσιά και δεισιδαιμονία μας, την ατελή μας αντίληψη και τις ρομποτικές μας τάσεις τυφλής υπακοής.
Και θα άνοιγα τα φτερά μου για κάτι ανώτερο, κάτι πράγματι αντάξιο του επιπέδου μου, έναν χώρο που πραγματικά να μπορεί να φιλοξενήσει την ιδιοφυία μου, το ταλέντο μου και τη συνεισφορά μου.
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Είθε εκεί, λαλίστατοι και μελίρρητοι σύντροφοι, που τόσο μάταια γλωσσομαλλιάσατε με μας, να παραμείνετε το ίδιο δραστήριοι, να επιδείξετε τον ίδιο βαθμό προδραστικής συνπεριφοράς, την ίδια παρεμβατικότητα, την ίδια αφοβία μπροστά στη χρήση κάθε μέσου που αγιάζεται από τον ιερό και ευγενή σκοπό σας. 
Εκεί, είμαστε βέβαιοι, θα ανταμειφθείτε δεόντως, και οι ακατάπαυστες φωνές σας θα στεφθούν με τον κότινο της επιβράβευσης και της οικουμενικής αναγνώρισης ανθρώπων που θα σας μοιάζουν πολύ περισσότερο, φευ, από ό,τι θα μπορούσαμε ποτέ να σας μοιάσουμε εμείς.
Αντίο, σύντροφοι με τη ραγισμένη καρδιά.
ΚΚΕ: Την Πέμπτη η έναρξη του 19ου Συνεδρίου

Την Πέμπτη ξεκινούν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μετά από 4μηνη διαδικασία, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προσυνεδριακά κείμενα στις κομματικές οργανώσεις, στην ΚΝΕ, καθώς και με χιλιάδες εργαζόμενους.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:
«Με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής από τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αρχίζουν την Πέμπτη στις 10 το πρωί οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.
Στο 19ο Συνέδριο το ΚΚΕ έφτασε μετά από τετράμηνη διαδικασία, κατά την οποία συζητήθηκαν στις κομματικές οργανώσεις, στην ΚΝΕ, καθώς και με χιλιάδες εργαζόμενους τα προσυνεδριακά κείμενα.
Για τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και το νέο Πρόγραμμα του ΚΚΕ ψήφισαν υπέρ το 96,8% των κομματικών μελών, κατά το 1,65% και λευκό το 1,55%.
Για το νέο Καταστατικό ψήφισαν υπέρ το 97,3% των κομματικών μελών, κατά το 1,21% και λευκό το 1,49%.
Θετικά για τα προσυνεδριακά κείμενα εκφράστηκε στις οργανώσεις της ΚΝΕ το 98,9% των μελών της και με κατά ή λευκό το 1,1%.
902
Πηγή: Lenin reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.