Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Το ένδοξο θανατόμετρο

Κανονικά οι πάντες που έχουν τζογάρει πάνω στους θανάτους απ’ τον covid-19 για να πουλήσουν με τον τόνο υγιεινιστικό τρόμο, απ’ τους ειδικούς θανάτου και τους «προφήτες» των υπολογιστικών μοντέλων μέχρι τον τελευταίο φίλο της καραντίνας, όλοι αυτοί θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Να έχουν σκάψει μια τρύπα στο χώμα, for ever… Δυστυχώς είναι πολλοί για να τους σπρώξουμε εμείς στην εξαφάνιση. Τουλάχιστον όμως πρέπει όχι απλά να τους ειρωνευτούμε αλλά να εξοπλιστούμε βαθιά στις συνειδήσεις μας, αφού η τρομοεκστρατεία καθόλου δεν έχει τελειώσει.

Η τελευταία αποκάλυψη της τρομοαθλιότητας έρχεται απ’ την επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας, και το «κέντρο για την ιατρική που βασίζεται σε αποδείξεις». Πριν προχωρήσουμε πρέπει να σας ενημερώσουμε για κάτι που το θεωρούμε σημαντικό. Απ’ την αρχή της τρομοεκστρατείας, που στηριζόταν σε «προβλέψεις» και «εκτιμήσεις» (οι οποίες σερβίρονταν στον κόσμο σαν «βεβαιότητες»…) ξεκίνησε ένας σοβαρός και σημαντικός διεθνής πόλεμος στο εσωτερικό των γιατρών και των λοιπών ειδικών υγείας – της “ιατρικής κοινότητας”…. Η πλειονότητα των ειδικών, είτε είναι πουλημένη στις φαρμακοβιομηχανίες είτε για άλλους προσοδοφόρους λόγους, συντάχτηκε με το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα, και έπαιξε τον ρόλο της στην τρομοεκστρατεία. Μια καλή μειοψηφία όμως, αυτοί που εδώ ονομάζουμε «αιρετικούς» επέμεινε, επιμένει και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ιατρική που στηρίζεται σε αποδείξεις· κι όχι σε παραμύθια, συμφέροντα, προπαγάνδα, κλπ.
Στην υπεράσπιση της evidence-based medicine ανήκουν ο Ιωαννίδης και πολλές εκατοντάδες γιατροί σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο· οι οποίοι όμως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν περιθωριοποιηθεί έως αποκλειστεί απ’ τους δημαγωγούς – για προφανείς λόγους.

Δύο γιατροί / πανεπιστημιακοί μέλη του center for evidence-based medicine / CEBM, ο Yoon Loke, καθηγητής ιατρικής και φαρμακολογίας στην ιατρική σχολή του Norwich, και ο Carl Heneghan, καθηγητής ιατρικής βασισμένης σε αποδείξεις στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, διευθυντής ανάλογων σπουδών στο CEBM, με ειδικότητα στην κλινική επιδημιολογία, δημοσιοποίησαν με άρθρο πριν 3 ημέρες τα συμπέρασματά τους απ’ τον έλεγχο που έκαναν για το πως μετριούνταν οι νεκροί από covid-19 στην αγγλία. Τίτλος του άρθρου; Με άφθονη αγγλική ειρωνεία: Γιατί κανένας δεν μπορεί ποτέ να γίνει καλά απ’ τον covid-19 στην αγγλία· μια στατιστική ανωμαλία.

… Εδώ φαίνεται ότι ο PHE [εθνικός οργανισμός δημόσιας υγείας της αγγλίας – δεν περιλαμβάνει την σκωτία και την ουαλλία] συστηματικά ψάχνει εκείνους που καταγράφτηκαν οποιαδήποτε στιγμή στη βάση δεδομένων του NHS [εθνικό σύστημα υγείας] σαν θετικοί, και απλά ελέγχει αν ζουν ακόμα ή έχουν πεθάνει. Ο PHE δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη του πόσο παλιό ήταν το θετικό τεστ του covid, ούτε το κατά πόσο το άτομο νοσηλεύτηκε με επιτυχία στο νοσοκομεία και επέστρεψε στο σπίτι του. Οποιοσδήποτε βρέθηκε θετικός στον covid αλλά πέθανε αργότερα από οποιαδήποτε αιτία θα περιληφθεί στην καταμέτρηση των νεκρών από covid απ’ τον PHE.

Να ενδεικτικά η σημασία του να προσθέτουν
οι άγγλοι ειδικοί του θανατόμετρου τους πάντες
στο λογαριασμό του covid-19: οι κόκκινες γραμμές
είναι πιο καμαρωτές, σίγουρα!
Και πιο πιασάρικες εμπορικά / δημαγωγικά…
Μ’ αυτόν τον ορισμό του PHE, κανένας που κόλλησε covid στην αγγλία δεν επιτρέπεται να αναρρώσει ποτέ. Ένας ασθενής που βρέθηκε θετικός αλλά νοσηλεύτηκε με επιτυχία και βρήκε απ’ το νοσοκομείο, θα προσμετριέται στους νεκρούς του covid ακόμα και πεθάνει από καρδιακή προσβολή ή τον κτυπήσει ένα λεωφορείο τρεις μήνες αργότερα.

Είναι γι’ αυτό που τα νούμερα του PHE διαφέρουν σημαντικά από μέρα σε μέρα. Για παράδειγμα στις 6 Ιούλη αναφέρθηκαν 16 νέοι θάνατοι, αλλά την επόμενη ημέρα 152 – οι σημερινοί είναι 66…

Όπως καταλαβαίνετε εδώ δεν πρόκειται καν και καν για μια «κοινή δεξαμενή». Πρόκειται για έναν τεράστιο λάκο στον οποίο το αγγλικό κράτος πέταγε επί μήνες (λογιστικά…) τους πάντες, σκυλεύοντας τον θάνατό τους. Κανείς δεν κατήγγειλε αυτήν την συστηματική πλαστογράφηση – αν και προφανώς κάποιοι, ακόμα και απλοί υπάλληλοι, την ήξεραν! Και, φυσικά, δεν είναι ούτε «λάθος» ούτε «στατιστική ανωμαλία» όπως κομψά λένε τώρα οι συγκεκριμένοι ερευνητές. Δεν γίνεται να βάζει κανείς «κατά λάθος» στους νεκρούς του covid-19 θύματα τροχαίων ή αυτοκτονιών επειδή κάποτε βρέθηκαν «θετικοί» – έτσι δεν είναι;

Πρόκειται για συνειδητή μεθόδευση. Για σχέδιο «φουσκώματος» της «φονικότητας του covid-19» με κάθε μέσο και όλα!! Με προφανείς στόχους. Η ασταμάτητη μηχανή, που δεν δεσμεύεται από ακαδημαϊκή κομψότητα ή λεπτή αγγλική ειρωνεία, έχει υποστηρίξει αυτή τη θέση καθαρά απ’ τότε που ξεκίνησαν οι παρελάσεις των φερέτρων στην ιταλία… Και τι έχει ακούσει απ’ τους φίλους της καραντίνας γι’ αυτήν την “κοινωνική ανευθυνότητά” της, ε; Τώρα, φυσικά, θα ακούσει και πάλι τον σκασμό τους – αλλά έχουν κάποια σημασία οι λακέδες;

Όχι, δεν είχαμε δει όραμα! Απλά διαβάζαμε συστηματικά – και ορισμένες πρακτικές τέτοιου είδους «ξέφευγαν» απ’ την καθεστωτική ομερτά, σε διάφορα πρωτοκοσμικά μέρη του κόσμου, είτε από έντιμους γιατρούς, είτε από έντιμους νοσηλευτές….

Το τελευταίο που απομένει να αποκαλυφθεί είναι αυτό: καθώς τα δημόσια νοσοκομεία πολλών πρωτοκοσμικών κρατών χρηματοδοτούνταν με το «κεφάλι» σοβαρής νοσηλείας λόγω covid-19, πόσες μάσκες οξυγόνου «έφευγαν απ’ τη θέση τους μυστηριωδώς» τις νύχτες στις εντατικές, για καμμιά ώρα, για να πεθάνουν οι «παλιότεροι» και να νοσηλευτούν οι «καινούργιοι» – με ανανέωση της χρηματοδότησης φυσικά… Τέτοια περιστατικά “μυστηριωδών” νυχτερινών μαζικών θανάτων σε πρωτοκοσμικά νοσοκομεία έχουν αναφερθεί βέβαια… Και έμειναν “μυστηριώδεις”…

Αν νομίζετε ότι «αποκλείεται να έγιναν τέτοια πράγματα» δεν έχετε ιδέα για την πραγματικότητα!!!…
Πηγή: Sarajevo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.