Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: «Στέλνουμε αλληλεγγύη στους Έλληνες συντρόφους μας» (VIDEO)«Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των αφεντικών;». Μαχσούμ, νέος οικοδόμος στην Κωνσταντινούπολη.

Με ένα σύντομο και απλό, αλλά γεμάτο αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα, βίντεο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: «Ο Σοσιαλισμός θα νικήσει»!

Ακόμη, σε ανακοίνωση της σημειώνει: «Πόσες ζωές θα θυσιάσουν οι νέοι εργάτες για την αστική τάξη;». Καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να συνεχίσει να στέλνει σε χώρους δουλειάς τουλάχιστον 811.000 εργάτες ηλικίας 18-20 ετών, εξαιρώντας τους από μέτρα περιορισμού της κίνησης που έχει πάρει για τους μεγαλύτερους εργαζόμενους στους ίδιους κλάδους. Αναδεικνύει ακόμα ότι σήμερα στην Τουρκία υπάρχουν 4 εκατομμύρια εργαζόμενοι κάτω των 20 ετών, με τις 720.000 να είναι έφηβοι από 15 έως 17 ετών. Καλεί τους νέους και τις νέες της Τουρκίας «να κάνουν το βήμα για να σώσουν τη ζωή τους από τα χέρια των καπιταλιστών, να οργανωθούν στις γραμμές της σοσιαλιστικής επανάστασης, στο Κομμουνιστικό Κόμμα και την Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας».

Σε επιστολή της προς Κομμουνιστικές Νεολαίες σε όλο τον κόσμο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας, σημειώνει ότι στη χώρα της υπάρχουν χιλιάδες κρούσματα με κορωνοϊό και ήδη οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ δεν έχουν ληφθεί ουσιαστικά μέτρα προστασίας. Μεταξύ άλλων τονίζει: «Οι κυβερνήσεις των καπιταλιστών σε όλο τον κόσμο στηρίζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις, όχι τους λαούς τους, και τις διαβεβαιώνουν ότι η παραγωγή θα συνεχιστεί ομαλά. Τη στιγμή που φτιάχνουν καμπάνιες με τις οποίες καλούν τους λαούς “να μείνουν σπίτι”, δεν προσφέρουν καμία λύση στα εκατομμύρια ανθρώπων που αναγκάζονται να πηγαίνουν στη δουλειά τους καθημερινά ώστε να επιβιώσουν».
*Ευχαριστούμε πολύ την Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας για το μήνυμα αλληλεγγύης προς την ΚΝΕ.
______________
  • Ζήτω η κοινή πάλη των Κομμουνιστικών Κομμάτων και των Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδας και Τουρκίας!
  • Μένουμε δυνατοί!
  • Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!
Πηγή: 902

1 σχόλιο:

  1. Ο Σοσιαλισμός είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Μέσα σε αυτή την καπιταλιστική ζούγκλα η απουσία του είναι καταστροφική για τους λαούς. Οι Μπολσεβίκοι με τους ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ μας δείχνουν το δρόμο. Προχωράμε Μπροστά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.