Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

"Ζώντας στο χθες": Αποστασία, απαγωγές και οι Λαοκορεάτες στο εξωτερικό.


Όλοι σας, εχθροί και φίλοι θα έχετε ακούσει τις ιστορίες για τους "εκατομμύρια" ανθρώπους που το "έσκασαν" από τον "τρομακτικό" κόσμο της Λαϊκής Κορέας.

Η αλήθεια όμως είναι μακρυά.

Περίπου 30.000 Λαοκορεατες ζουν στην Νότια Κορέα. Κάποιοι από αυτούς είναι πλούσιοι. Με διαμερίσματα, αυτοκίνητα και μετρητά. Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν κάνει ούτε μεροκάματο στον Νότο.

Θα μιλήσουμε αργότερα για αυτούς.

Πάμε να μάθουμε πως ξεκινά η ζωή στην Νότια Κορέα

Αφού ξεράσεις το γάλα της μάνας σου σε τραβούν σε κελιά και υπόγεια για να μάθουν αν είσαι κατάσκοπος.
Αφού λοιπόν αποδειχτεί ότι δεν είσαι σε πάνε σε ένα ωραίο ίδρυμα. Με απλά λόγια ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Εκεί θα διαβάζεις με τις μέρες υποχρεωτικά άπειρα βιβλία που κατηγορούν την ηγεσία και το σύστημα της Λαϊκής Κορέας.

Ακολουθεί το ίδιο με ταινίες στις οποίες περιλαμβάνονται "οδηγίες χρήσης" του καπιταλισμού.
Σε ενημερώνουν πως είναι παράνομο να πεις δημόσια θετικό σχόλιο για τον Βορρά και πως η απόπειρα επιστροφής χωρίς άδεια τιμωρείται με επτά χρόνια φυλάκιση.

Μετά με προγράμματα της πλάκας "προσπαθούν" να σε βάλουν στην νοτιοκορετικη κοινωνία. Ένας μαθητής θα δεχτεί υποδοχή "παλιόκομμούνα" και "κατασκόπου" στο σχολείο όπου ο ρατσισμός και οι διακρίσεις είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Ο ενήλικας θα δουλεύει αδήλωτος λάντζα κρύβοντας την πραγματική του καταγωγή. Κανείς δεν προσλαμβάνει βορειοκορεατη.

Εκτός και αν...

Υπάρχει όμως μια πιθανότητα να κερδίσεις. Και αυτό περιλαμβάνει υπογραφές σε καταθέσεις που δεν έκανες ποτέ. Αν έχεις συγγενή ήδη στον Νότο που προέρχεται από τον Βορρά θα σου ζητήσουν να δηλώσεις ότι είναι κατάσκοπος με την υπόσχεση ότι δεν θα πάθει τίποτα και ότι απλά βοηθάς την εθνική υπερηφάνεια έναντι του Βορρά.
(Δείτε μια περίπτωση εδώ:)



Πολλοί δυστυχώς έπεσαν θύματα με αποτέλεσμα αθώοι να μπαίνουν φυλακή και τα κοράκια του νότου να ουρλιάζουν στον ΟΗΕ για επιθετική στάση της "Βόρειας" Κορέας.

Εάν είσαι όπως η Yeonmi Park θα δεχτείς να πεις ένα κάρο ψέμματα, να βγεις σε μεσημεριανά προγράμματα και να παίρνεις έως και 30.000$ για μια εμφάνιση στις ΗΠΑ μέσω σπόνσορα όπως είναι ο ATLAS μία ΜΚΟ με αμφίβολη χρηματοδότηση.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και όταν αποδειχτεί από τα βίντεο ότι οι αντιφάσεις είναι πολλές δηλώνεις απλά ότι δεν ήξερες καλά αγγλικά. Δείτε το βίντεο για την ψεύτρα:


Ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Shin Dong-hyuk.

Όπως λέει το έσκασε από το στρατόπεδο 14 (άγνωστο πράγμα). Έγραψε ένα βιβλίο για αυτό και μάλιστα πήρε βραβείο από τον ΟΗΕ.

Όπως έγραψε λοιπόν ο πατέρας του εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια του. (κρίμα το παιδί). Διαλέξεις, σπόνσορες, ομιλίες κοκ τον έκαναν διάσημο. Και εδώ όμως η δικαιοσύνη ήταν ακαριαία. Κανείς δεν περίμενε ότι το "καθεστώς" της Πιονγκγιανγκ θα επέτρεπε σε ολάκερο CNN να πάρει συνέντευξη στην Πιονγκγιανγκ από τον ολοζώντανο πατέρα του.

Ο Shin θα ξεφτιλίσει τον ίδιο του τον εαυτό και θα παραδεχτεί πως έγραφε υπερβολές για να μην αναγκαστεί να πει πως έγραφε μπαρούφες.

Ψάξτε και για αυτόν

Αλλά αρκετά με τα σκουπίδια. Ας πάμε σε αυτούς που δεν δέχτηκαν να υλοποιήσουν τέτοιες προτάσεις.

-Είναι αυτοί που τρώνε από τα σκουπίδια και πεθαίνουν από την πείνα (όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε σε πτώματα που βρέθηκαν σε διαμέρισμα)
-Είναι αυτοί που θέλουν να επιστρέψουν πίσω αλλά η "δημοκρατική" Κορέα τους λέει το εξής :
"Από την στιγμή που είστε εδώ είστε υπήκοοι Νοτίου Κορέας. Απαγορεύεται να επιστρέψετε και να πάρετε τα διαβατήρια σας πίσω. Επίσης απαγορεύεται να ταξιδέψετε σε χώρες όπως η Κίνα"
Και αρχίζει ο Γολγοθάς τους. Διαβήματα στον ΟΗΕ, διαδηλώσεις και δικηγόροι. Πολλοί δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα απαγωγής και πουλήθηκαν σε κυκλώματα σκλαβων και πορνείας. (όπως η περίπτωση" σερβιτόρες" που πρόσφατα διεθνής ομάδα δικηγόρων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όντως πρόκειται για απαγωγή).

Ζουν στην απόλυτη φτώχεια και πολλοί από αυτούς κατέληξαν στις άγνωστες φαβελες της Σεούλ.
Το ντοκιμαντέρ "The loyal citizens of Pyongyang" που γυρίστηκε στην Σεούλ από το University of California, Los Angeles UCLA περιλαμβάνει συνεντεύξεις "αποστατών" που θέλουν να επιστρέψουν.

Δείτε το εδώ


Λαοκορεάτες στο εξωτερικό

  • 250.000 Κορεάτες ζουν μόνιμα, εργάζονται ή σπουδάζουν σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία.
  • Οι Κορεάτες έχουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ελευθερία ταξιδιών.
"Απαγορεύεται να ταξιδέψουν" φωνάζουν οι δυτικοί.

-Ξέρετε ότι μόλις 48 χώρες δέχονται το διαβατήριο της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας;
-Σε αυτές τις 48 χώρες υπάρχουν 250.000 υπήκοοι ΛΔ Κορέας.
-Ξέρετε ότι σύμφωνα με τις κυρώσεις όλες οι χώρες είναι υποχρεωμένες να μην ανανεώσουν άδειες εργασίας Λαοκορεατων και να διώξουν όλους τους πολίτες εκτός εάν αυτοί δηλώσουν άσυλο;

Διαβάστε εδώ τις κυρώσεις εναντίον της ΛΔ Κορέας.

Λοιπόν σας καλούμε να ψάξετε μόνοι σας την αλήθεια. Εμείς σας δώσαμε σε αυτό το μικρό άρθρο ελάχιστα στοιχεία. Έχουμε πολλά παραπάνω και με τον καιρό θα σας τα παρουσιάσουμε.

Στοιχεία:
  • Σύμφωνα με το ινστιτούτο κοινωνικών ερευνών της Νότιας Κορέας το 66% των Λαοκορεατων στην χώρα ζουν σε άθλιες ή δύσκολες συνθήκες Ζώντας καθημερινά τον ρατσισμό.
  • Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να επιστρέψουν. Ο παλιός νόμος "περί τιμωρίας και προδοσίας" έχει καταργηθεί μαζί με όλα τα άρθρα του. Όποιος επιστρέψει επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του.
  • Η Yeonmi Park θύμωσε που Βορράς και Νότος έχουν καλές σχέσεις. Ζήτα στρατιωτική εισβολή.
  • Η θεία του ανώτατου και αξιοσέβαστου ηγέτη μας Κιμ Τζονγκ Ουν που εγκατέλειψε την χώρα το 1998 έκανε μήνυση σε "αποστάτες" για ψέμματα εναντίον της χώρας.
Επίλογος:

Θεωρούμε πως κάθε δημοκρατικός και ελεύθερος άνθρωπος πρέπει και υποχρεούται να αναζητήσει την αλήθεια.

Διαδώστε το άρθρο μας.
Με τιμή KFA Greece https://twitter.com/DPRK_KFAGreece/status/1174049752448716802?s=20
https://twitter.com/DPRK_KFAGreece/status/1174049752448716802?s=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.