Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Βορίδης - Σιωνιστές: Ο φασισμός ενώνει

https://tovatraxi.com/politics/agnoristos-o-makis-voridis/#.XTqpEXtS_IU
Το φωτομοντάς από το "Βατράχι"
Οι σιωνιστές δεν έχουν πρόβλημα με τον ναζισμό και τους ναζιστές. Στην καταπιεστική πολιτική τους σε βάρος των Παλαιστίνιων έχουν δείξει ότι εμπνέονται από τις τακτικές των ναζί. Το πρόβλημά τους είναι με τον αντισημιτισμό που αποτελεί εγγενές στοιχείο του εθνικοσοσιαλισμού και των νεοναζιστών. Οταν μπορούν και πετυχαίνουν συνδυασμό ναζιστής και φίλος του Ισραήλ, γίνονται οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου. Εναν τέτοιο φίλο αποκτούν στο πρόσωπο του Μάκη Βορίδη. Και δε χρειάστηκε να καταβάλουν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια γι' αυτό.

Μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη άρχισαν τα όργανα με τον αντισημιτισμό του Βορίδη. Πρώτα έκανε σχετική αναφορά το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ (χωρίς να αναφέρει όνομα). Ακολούθησαν δημοσιεύματα στον σιωνιστικό Τύπο που ονομάτιζαν τον Βορίδη ως αντισημίτη. Κι ύστερα ήρθε ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Βίκτωρ Ελιέζερ, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, κάλεσε τον Βορίδη να αποκηρύξει το αντισημιτικό παρελθόν του.

Ετσι και έγινε. Ο Βορίδης έκανε μια μακροσκελή δήλωση μετάνοιας, στην οποία εισαγωγικά έλεγε: «Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Εχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική».

Στη συνέχεια, απαριθμούσε ενέργειές του που αποδεικνύουν πόσο ένθερμος φίλος του σιωνιστικού καθεστώτος είναι και πόσο φανατικός υποστηρικτής των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που αυτό διαπράττει σε βάρος του παλαιστινιακού λαού:
  • «Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.
  • Εχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος…
  • Είμαι ο μόνος έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ…
  • Είμαι ο μόνος έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ…
  • Είμαι ο μόνος έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα…».
Κατόπιν αυτών, δε νομίζουμε ότι θα υπάρξει οποιοδήποτε παραπέρα πρόβλημα. Οταν κυλάει ο τέτζερης και βρίσκει το καπάκι, φτιάχνουν ένα χρήσιμο πακέτο!
Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.