Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Μέχρι πύραυλος βρέθηκε σε φασιστική γιάφκα στην Ιταλία


Μεγάλη μυστική επιχείριση που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο στο πλαίσιο έρευνας σε βάρος ακροδεξιών και νεοναζιστικών ομάδων στην Ιταλία αποκάλυψε ολόκληρο «οπλοστάσιο» το οποίο ήταν γεμάτο με ναζιστικά σύμβολα, σύμφωνα με την La Stampa.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως οι αρχές βρήκαν μεταξύ άλλων αυτόματα τελευταίας τεχνολογίας κι έναν γαλλικής κατασκευής πύραυλο αέρος-αέρος τον οποίον χρησιμοποιούσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Κατάρ.

Η αστυνομία του Τορίνο ανακοίνωσε ότι ένας από τρεις συλληφθέντες είχε κατέβει στις εκλογές του 2001 για τη Γερουσία ως υποψήφιος της νεοφασιστικής πολιτικής δύναμης «Forza Nuova» (Νέα Δύναμη). Από το σπίτι του κατασχέθηκαν εννέα όπλα, περίπου 30 τουφέκια, μία ξιφολόγχη, πιστόλια, πυρομαχικά αλλά και αντίκες με ναζιστικά σύμβολα, όπως αυτό της σβάστικας.

Η επιχείριση σε διάφορες πόλεις του Βορά, όπως το Μιλάνο, η Παβία, η Νοβάρα, ξεκίνησε από πληροφορίες προηγούμενης έρευνας για δραστηριότητες Ιταλών ακραίας ιδεολογίας, οι οποίοι πήραν μέρος σε συγκρούσεις στην "ανατολική Ουκρανία", και έγινε από τον συντονισμό διάφορων διωκτικών υπηρεσιών, ανάμεσά τους και μία με ειδίκευση στην τρομοκρατία.
Πηγή: ΕΦ.ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.