Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ένας τουλάχιστον, αποδεδειγμένα μισθοφόρος των ΕΠΑ στην Ουκρανία




Μεταφράζω από την παρουσίαση του Βίντεο στο You tube:
Χορηγοί της παγκόσμιας τρομοκρατίας  
Μισθοφόροι των ΕΠΑ στην Ουκρανία - αποδεδειγμένα! 
February 18,
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης  των "Μαϊντάν" ένας από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ που κρατούνται  ήταν μέλος της ΙΡΑ.  
IPA - Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία ελέγχεται από το καθεστώς των ΗΠΑ. Μέσα από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ προσλαμβάνουν ανθρώπους από τις τάξεις τους του στρατού, της αστυνομίας και άλλων δυνάμεων ασφαλείας.
Και μια και μιλάγαμε και για τον ρόλο των ΜΚΟ τις προάλλες, ανακαλύψαμε πως η ΙΡΑ της οποίας οι πράκτορες συλλαμβάνονται σε απόπειρα φασιστικού πραξικοπήματος στο Κίεβο, δραστηριοποιείται και στην χώρα μας...

5 σχόλια:

  1. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά πλέον αρχίζω να πιστεύω τις ιστορικές αναφορές του ΚΚΕ για οργανωμένα σχέδια πρακτόρων της Δύσης στις "επαναστάσεις" της Ουγγαρίας το 1956, της Άνοιξης της Πράγας κ.α. Εννοείται φυσικά πως δεν πιστεύω ότι όλα ήταν τέλεια τότε αλλά και όχι όπως μας τα παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας.

    Bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Bill:
      Στην Ουγγαρία και την Τσεχοσλοβακία η συμμετοχή των υπηρεσιών της δύσης είναι αποδεδειγμένη.
      Ρίξε μια ματιά και στην σειρά κειμένων για την Πολωνία όπου η CIA παραδέχεται μέσω του περιοδικού Time (υπεράνω "υποψίας" πηγές δηλαδή) πως η "αλληλεγγύη" ήταν δικό της κατασκεύασμα σε συνεργασία με το βατικανό...
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/12/1.html

      Διαγραφή
    2. @Bill:
      Την περασμένη εβδομάδα σε μια εξόρμηση, κάποιος από τους γνωστούς προβοκάτορες άρχισε να μας κράζει "θα μας κάνετε Αλβανία που πεινάγανε" και τα γνωστά...
      Προς μεγάλη μου έκπληξη άρχισε να του αντιπαρατίθεται με πάθος μία κυριούλα (η οποία καμμία σχέση δεν έχει με το Κόμμα -δεν την γνωρίζουμε καν!) η οποία του έλεγε πως ήταν μεγαλωμένη στην Ουγγαρία, και πως τα παιδιά εκεί τότε στην δεκαετία του '50, είχαν πράγματα που για τα παιδιά της Ελλάδας του σήμερα είναι άπιαστο όνειρο, και να ρωτάει να μάθει πριν μιλήσει!

      Τέλεια δεν ήταν λοιπόν, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι εδώ για παράδειγμα την ίδια εποχή...

      Διαγραφή
  2. Που είναι οι εγχώριοι υποστηρικτές των "αραβικών επαναστάσεων", των ανοίξεων και των κατανύξεων; Μάλλον έγιναν προσεκτικότεροι, από τη στιγμή που τους έχει ξεπεράσει σε "επαναστική αλληλεγγύη" μέχρι και η... ΔΗΜΑΡ:

    Το λουτρό αίματος στην Ουκρανία θέτει την Ευρώπη προ πελώριων ευθυνών. Η Ελληνική Προεδρία οφείλει να κινητοποιήσει τους εταίρους στην κατεύθυνση ανάληψης συγκεκριμένων ανθρωπιστικών και πολιτικών πρωτοβουλιών. Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι θεατής σε μία υπόθεση που ούτως ή άλλως την αφορά.

    Δεν ξεκαθαρίζουν φυσικά με ποιο τρόπο, για ποιο λόγο και ως τι ακριβώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδιαφέρεται για την Ουκρανία, αλλά τους ξέφυγε (;) αυτό το καταπληκτικό ούτως ή άλλως... Κι αφού λοιπόν αφήνουν τον καθένα να το ερμηνεύσει όπως θέλει, μπορώ κι εγώ να υποθέσω ότι "ούτως" σημαίνει "για λόγους ανθρωπιστικούς και "άλλως" σημαίνει "για τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα" - ή αντίστροφα. Άλλωστε, από την εποχή της Γιουγκοσλαβίας, αυτά τα δυο είναι ισοδύναμα για την ευρωνατοϊκή αριστερά, της οποίας ο κυνισμός έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε να ξεχειλίζει μ' ένα "ούτως ή άλλως" ανάμεσα στις γραμμές μιας τόσο προσεκτικής, σοβαρής, κομψής και διπλωματικής ανακοίνωσης.

    Να σου 'ρχεται δηλαδή να ξεράσεις...

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.