Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ενα χρόνο μετά

Ενα χρόνο μετά τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία ενός συντρόφου, στον τραυματισμό αρκετών άλλων, και στο ξεστριμωγμα μίας κυβέρνησης κυριολεκτικά κολημένης -εκείνη την εποχή- στον τοίχο, θα παραθέσουμε βιβλιοδετημένη την σειρά των άρθρων που δημοσιεύτηκαν εδώ σε σχέση με τα γεγονότα αυτά, καθώς καi ένα δεύτερο pdf  με τα λογοκριμένα σχόλια του athens indymedia εκείνων των ημερών, προκειμένου να μπορεί να διαπιστώσει κάποιος με ποιον ακριβώς τρόπο το κράτος σαλαγάει τα γίδια -συγνώμη, η σκιώδης ΣΟ του ιντυμήντια (που περεπιπτόντος ούτε ελέγχεται, ούτε λογοδωτεί σε κανέναν ενδιαφερόμενο) ήθελα να πω, περνάει κεντρική γραμμή στους κατά τα άλλα "αυτόνομους", "ελευθεριακούς","πολυτασικούς" και "αλεργικούς στις κεντρικές γραμμές", πολιτικούς χώρους, πετσοκόβοντας απλά κάθε άλλη από την ζητούμενη άποψη.

Σειρά κειμένων του fadomduck2 σχετικά με τα γεγονότα της 20ης 10


Ανθολογία λογοκριμένων σχολίων του athens indymedia

4 σχόλια:

  1. Καλά έκανες και ανέβασες τα κρυμένα σχόλια του ιντιμίντια τότε με τα γνωστά γεγονότα κατά του Παμε στο scribd.
    'Επρεπε να το είχα κάνει απο τη πρώτη στιγμή πέρσυ όταν τα ειχα ανεβάσει στο μπλοκ μου, για να τα δει περισσότερος κόσμος και να αντιληφθεί τον πραγματικό ρόλο του ιντιμίντια και ποιοι το διαχειρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @pirateincl:
      Θαυμάζω το κουράγιο σου, που έκατσες και διάβασες όλον αυτό τον οχετό, για να τον σταχυολογήσεις. Εγώ δεν θα άντεχα. Πάντως είναι ένα ντοκουμέντο που μιλάει από μόνο του, και καλό είναι να διαδωθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Ιδιέταιρα αν συγκρίνει κανείς την ποιότητα πολλών από τα σχόλια που κόπηκαν σε σχέση με τις άναρθρες κραυγές που δημοσιεύοταν τελικά.

      Διαγραφή
  2. Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος απο τότε κι ακόμα δε κατάφερα να εξήγήσω πως είναι δυνατον να υποστηρίζεις αφ ενος πως εργαζεσαι για τη χειραφετηση της εργατικής ταξης κι απ την άλλη να την λιθοβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΚ που είχε το θράσος να αναλάβει την πολιτική ευθήνη, όχι απλά δεν υσχιρίζεται κάτι τέτοιο, αλλά αν διαβάσεις τις "αναλύσεις" της, δηλώνει απερίφραστα πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει εργατική τάξη καν!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.