Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η αλήθεια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Εμείς αποφασίσαμε σήμερα (σ.σ χθες 17 Νοεμβρίου) να μην σταματήσουμε τη ζωή στην πόλη. Είπαμε ότι η πόλη, την ημέρα του Πολυτεχνείο – όχι μόνο φέτος, πάντα – πρέπει να λειτουργεί. Κι έτσι, λοιπόν, λειτουργούσαν οι συγκοινωνίες, η κυκλοφορία, οι υπηρεσίες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, ο καθένας, σαν να ήταν μια καθημερινή μέρα, μια συνηθισμένη μέρα. Και θα το συνεχίσουμε αυτό, θέλω να σας πω. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τις διαδηλώσεις, οι οποίες καταλύουν και καταργούν πλήρως την κοινωνική ζωή».

Αυτά είπε, χθες στον ΣΚΑΙ, ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Υποστήριξε, λοιπόν, την αλήθεια του ο κύριος υπουργός, ανάμεσα σε άλλα αδιανόητα ψέματα για τη χθεσινή απροκάλυπτη αστυνομική βία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο βίντεο παρακάτω και εδώ.

Τη γνωρίζαμε την αλήθεια του Χρυσοχοΐδη («να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τις διαδηλώσεις, οι οποίες καταλύουν και καταργούν πλήρως την κοινωνική ζωή») αλλά όταν το λέει τόσο ανοιχτά έχει σημασία να καταγραφεί. Πάντως, εάν καταργεί και καταλύει κάτι την κοινωνική αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνηση που δρα με βαρβαρότητα και εν μέσω πανδημίας. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να καταλάβει ο κύριος «δεν διάβασα το μνημόνιο».
 

Η ομολογία Χρυσοχοΐδη στο βίντεο, μετά το 4’40”:

 

Πηγή: Ημεροδρόμος

1 σχόλιο:

  1. Τα Σέβη μου TRASH. Δεν έπιασε η προβοκάτσια που ετοίμασε χτες η κυβέρνηση προς όφελος της για το μάζεμα των ορφανών της χρυσής αυγής και ταυτόχρονα το να δώσουν χαρακτηριστικά στο σύριζα και στα εξαπτέρυγα του που δεν έχουν. Η Στάση του ΚΚΕ και των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ με τις συμβολικές εκδηλώσεις το πρωί και νωρίς το μεσημέρι τους χάλασαν το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει για αυτό και Σκούζουν. Κλείνοντας 102 χρόνια χτες συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.