Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο λαός της Λίβερπουλ νίκησε!

Μέσω της ανοιχτής επιστολής του CEO, Peter Moore, προς τον κόσμο, η Liverpool ανακοίνωσε πως αποσύρει την εισαγωγή ορισμένης μερίδας εργαζομένων της στο σύστημα προστασίας θέσεων εργασίας του κράτους.

Η Liverpool ανακαλεί την απόφαση της να εισαγάγει περισσότερους από 200 εργαζομένους της σε καθεστώς υποχρεωτικής άδειας, κάτι για το οποίο ήταν δικαιούχος εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, το κράτος θα πλήρωνε το 80% (έως ανώτατο όριο 2.500 λιρών/εργαζόμενο) των μισθών των συγκεκριμένων μισθωτών, όπως προβέπει το σύστημα προστασίας θέσεων εργασίας, με τον σύλλογο να εξασφαλίζει ότι οι δικαιούχοι θα πληρωθούν και το υπόλοιπο 20% από τα δικά του ταμεία.

Η απόφαση αυτή, αν και νόμιμη, έφερε κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που θεώρησαν ανήθικη την επιλογή του συλλόγου να χρησιμοποιήσει αυτές τις δύσκολες στιγμές χρήματα που οπωσδήποτε δεν έχει ανάγκη, δεδομένου του μικρού κόστους του συγκεκριμένου εγχειρήματος και της γενικότερης ανάγκης στην αγορά, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρίες.

Με γράμμα του CEO, Peter Moore, προς τους φιλάθλους, η Liverpool ανακοίνωσε πριν λίγο ότι αποσύρεται από το πρόγραμμα του κράτους, αντιλαμβανόμενη το λάθος της, και θα αναζητήσει εναλλακτικές για την πληρωμή των εν λόγω εργαζομένων.
Πηγή: liverpoolfans.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.