Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΛΑΕΝ: Απίστευτοι υποκριτές και τυχοδιώκτες

"κλικ" για μεγέθυνση
Η ΛΑΕ των Λαφαζάνη, Στρατούλη κ.ά., με σχόλιό της την Τετάρτη 27/4, καταγγέλλει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι με την «πρακτική της υποχρεωτικής κατάθεσης των ταμειακών διαθεσίμων φορέων και οργανισμών στην Τράπεζα της Ελλάδος» τα «παραδίδουν στα νύχια των εκβιαστών». Και εξηγούν, μάλιστα, ότι η διαφωνία τους «εδράζεται και στην ουσία και στη σημασιοδότηση αυτών των πρακτικών που οδηγούν στο στέγνωμα των φορέων κοινωνικής πολιτικής στο όνομα της εξυπηρέτησης των δανειστών».

Θα έλεγε κανείς ότι καλώς καταγγέλλεται η συγκεκριμένη κυβερνητική πρακτική, καθώς ξεζουμίζει κυριολεκτικά τους ήδη τσακισμένους ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ και άλλους φορείς, θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία τους και τις ελάχιστες - όσες πια - παροχές προς τις λαϊκές οικογένειες

Υπάρχει, όμως, ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, που αν τα στελέχη της ΛΑΕ δεν το ξέχασαν, μάλλον υπολογίζουν ότι το ξέχασαν όλοι οι άλλοι... Κι αυτό είναι ότι αυτή η πρακτική γίνεται με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που θεσπίστηκε τον Απρίλη του 2015! Τότε που στην κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστεράς», οι κ.κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και άλλοι, που σήμερα μαζεύονται στη ΛΑΕ, στρογγυλοκάθονταν σε κορυφαίες υπουργικές θέσεις.

Συγκεκριμένα, ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου, οι Π. Λαφαζάνης, Ν. Χουντής, Ν. Βαλαβάνη και Δ. Στρατούλης προσυπέγραφαν την ΠΝΠ που όριζε:
"κλικ" για μεγέθυνση
«Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης (...) υποχρεούνται να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν κεφάλαια των προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας»! Ποιον δουλεύουν, λοιπόν, οι της ΛΑΕ;

Αποδεικνύεται ότι η ΛΑΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ 2 δηλαδή, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την υποκρισία και τον τυχοδιωκτισμό που επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει και ο ΣΥΡΙΖΑ 1. Αλλωστε, οι κωλοτούμπες και οι απατεωνιές είναι στο DNA του οπορτουνισμού, τόσο από τη θέση της κυβέρνησης αστικής διαχείρισης, όσο και από τη θέση του κακέκτυπου και περιθωριακού γκρουπ...

Παραθέτουμε σκαναρισμένα τμήματα της περίφημης ΠΝΠ με τις υπογραφές των τότε υπουργών και σημερινών στελεχών της ΛΑΕ.
Πηγή: Ριζοσπάστης

8 σχόλια:

  1. Ενταξει δεν εχει σημασια η αληθεια. Σημασια εχει να πουλησουν τρελα σε κανενα νεολαιο που δεν τα προλαβε αυτα μεσω αραν αρας.

    Ο.Χ.Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ο.Χ.Ε.Π.:
      -Τι να μην πρόλαβε ρε ΟΧΕΠ με τα θρασίμια;
      Δεν μιλάμε για αρχαία ιστορία. Για 12 μήνες πριν μιλάμε!

      Διαγραφή
    2. Αμα εισαι πολιτικα ενεργος 1-2 χρονια οι δωδεκα μηνες μοιαζουν αιωνας. Οι παλιοι ειναι γριες πουτανες και δεν νιωθουν απο τετοια. Ο χωρος τους βρισκει τροπους και επιβιωνει και αυτο δεν πρεπει να το υποτιμαμε.

      Ο.Χ.Ε.Π.

      Διαγραφή
    3. @Ο.Χ.Ε.Π.:
      Προσωπικά τους θεωρώ τελειωμένη υπόθεση.
      Δεν είναι (για πολλούς λόγους) σε θέση να παίξουν τον ρόλο που έπαιζε από το '92 ο ΣΥΝ, ούτε και οι αστοί έχουν κάποια επιτακτική ανάγκη κάποιου να παίξει αυτό τον ρόλο. Εξού και τους βλέπεις να βαράνε διάλυση με το καλημέρα. Αλλού ο Πι-Λαφ, αλλού ο Γιάνης, αλλού η Ζωίτσα κλπ...

      Αυτό δεν φυσικά δεν θα μου στερήσει την χαρά να χλευάσω τον πολιτικό τους θάνατο, μετά από τόσα που έχουν κάνει.
      Πολιτικό πάτημα στο λαρύγκι των απατεώνων, αλλά δεν τους φοβάμαι, δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά...

      Διαγραφή
    4. "Προσωπικά τους θεωρώ τελειωμένη υπόθεση."
      @Trash
      Ρε συ εδώ βάλανε το Λεβέντη που γελάγαμε μικροί και βγάζαμε χαβά! Τον τρελό του χωριού!
      Στο πιλάφι θα κολλήσουν;
      Αισιόδοξος είσαι μου φαίνεται.
      ΒΧ

      Διαγραφή
    5. @ΒΧ:
      Να σου πω που το βασίζω.

      Το ρεύμα είναι προς τα δεξιά πια. οπότε και δεν υπάρχει άμεση χρεία αριστερών καραγκιόζηδων πλέον. Η Ζωίτσα το κατάλαβε πρώτη και το έριξε στον καθαρό εθνικισμό.

      Ο επόμενος που θα χρειαστεί (όταν χρειαστεί) να παίξει τον ρόλο του αναχώματος, για να το κάνει αποτελεσματικά θα πρέπει να είναι κυβερνητικά και πολιτικά άφθαρτος.

      Α, και να έχει και (σχετικά πρόσφατα) ΚΚΕδικα ένσημα, αν είναι δυνατόν.
      Μια εκτίμηση κάνω...

      Διαγραφή
  2. Θράσος απλά!
    Το χειρότερο είναι, ότι οι ίδιοι νομίζουν ότι κανένας δεν το θυμάται ξέρω γω;
    Το ενδεχόμενο να είναι βλάκες δεν παίζει, οπότε είναι απατεώνες και ψεύτες με βούλα πλέον!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κώστας:
      Παίζει βεβαίως και το ενδεχόμενο να έχουν καταλήξει πως το μόνο πιθανό πολιτικό τους ακροατήριο δεν θα μπορούσε να αποτελείται παρά από λοβοτομημένους αμνήμονες οπότε και απυθήνονται ακριβώς σε τέτοιους.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.