Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΕΕΔΥΕ: Καλεί σε διαμαρτυρία στις 25/2 ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 6 μ.μ, με συνθήματα «Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο», «Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους - Καμία συμμετοχή της Ελλάδας - Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις», καλεί η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) τις Επιτροπές Ειρήνης, τους φορείς του λαϊκού κινήματος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΕΔΥΕ τονίζει:

«Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης, τους φορείς του λαϊκού κινήματος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες να δώσουν το αγωνιστικό τους "παρών" για να καταδικάσουμε αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έχουν εξαπολύσει οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία.

Να καταγγείλουμε την αποκαλούμενη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που, ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης να προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων από τους πρόσφυγες!

  • Το ΝΑΤΟ είναι μακελάρης των λαών, είναι δολοφονικός πολεμικός μηχανισμός.
  • Δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ των μελών του και στηρίζει ανοιχτά -όπως και η ΕΕ- τις τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.
  • Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υποστηρίζουν τις "γκρίζες ζώνες" με τις οποίες η Τουρκία εγείρει αξιώσεις σε βάρος της χώρας μας.
Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν- γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την "ομπρέλα" των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη».
Πηγή: 902

1 σχόλιο:

  1. Ειναι μια πολυ σημαντικη εκδηλωση για την προβολη του Δολοφονικου ρολου ΕΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε στην σφαγη των λαων για το μοιρασμα του ορυκτου πλουτου και τον ελεγχο των ενεργειακων δρομων. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.