Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Στις φλόγες η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη

Νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και εισέβαλαν στο κτίριο


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην πρωτεύουσα του Ιράν μετά την εκτέλεση του σιίτη κληρικού αλ-Νιμρ στη Σαουδική Αραβία.

Κατά τη διαδήλωση μπροστά από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη, νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια εισέβαλαν στο κτίριο, λεηλατώντας το.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις τις αστυνομίας που προσπαθούν να ελέγξουν το εξαγριωμένο πλήθος. Σύμφωνα με το πρακτορείο ISNA η ιρανική αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές μέσα από την πρεσβεία, αλλά πολλοί παραμένουν από έξω, ενώ όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης, το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τους διαδηλωτές να σταματήσουν την επίθεση.

Σύμφωνα με αρθρογράφο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Mehr, φωτιά ξέσπασε στην πρεσβεία, ενώ σημειώθηκε κι έκρηξη.

Πλήθος φωτογραφιών από την πρεσβεία να φλέγεται έχουν αναρτηθεί στο Twitter.
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.