Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ασαντ: Ξέρουμε πολύ καλά πως η Δύση παρέχει όπλα και χρήματα στους τζιχαντιστές

Σε συνέντευξή του σε ρωσικά ΜΜΕ ο Ασαντ τόνισε:

Η Δαμασκός έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος πως η Δύση παρέχει πλήρη στήριξη στις εξτρεμιστικές ομάδες που δραστηριο-ποιούνται στη Συρία: Αυτό δήλωσε ο σύριος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ.

«Είναι πραγματικότητα πως η Δύση στηρίζει τους Τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα, του συριακού βραχίονα της Αλ Κάιντα, καθώς γνωρίζουμε πως και η Τουρκία στηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και το μέτωπο Αλ Νούσρα, παρέχοντας όπλα, χρήματα και εθελοντές μαχητές».

Ο σύριος ηγέτης επεσήμανε πως η Τουρκία διατηρεί στενές σχέσεις με τη Δύση και η ηγεσίας της δεν θα μπορούσε να λάβει οπιαδήποτε απόφαση, ιδιαίτερα τέτοιου είδους, εάν δεν είχε προβεί προηγουμένως σε διαβουλεύσεις και δεν είχε εξασφαλίσει τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων «συμμάχων» της Δύσης.

«Το μέτωπο Αλ Νούσρα και το ISIS έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη στην περιοχή, διότι λειτουργούν κάτω από την κάλυψη των Δυτικών. Τα δυτικά κράτη ανέκαθεν πίστευαν πως η τρομοκρατία είναι ένα γερό χαρτί που μπορούν να τραβήξουν και να παίξουν το παιχνίδι τους» κατέληξε ο Ασαντ.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.