Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσφυγες σε ναζιστικό στρατόπεδο (Αληθινή είδηση!)

Εσωτερικός χώρος του κολαστήριου του Buchenwald
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία η απόφαση να "φιλοξενηθούν" 21 πρόσφυγες που έφτασαν στη χώρα στο ναζιστικό στρατόπεδο του Μπούχενβαλντ.
Οι πρόσφυγες, κάποιοι από τους οποίους "φιλοξενούνται" εκεί εδώ και κάποιους μήνες σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, έχουν πάρει 135 ευρώ για τις πρώτες τους ανάγκες.

Οι αρχές της πόλης Μίτε δήλωσαν πως στην πόλη δεν υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές για την φιλοξενία των προσφύγων και ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση για πρακτικούς λόγους. 
Πηγή είδησης: Νοοz
Από ότι ξέρω και για τους προηγούμενους "φιλοξενούμενους" του Μπούχενβαλντ, επίκληση "πρακτικών λόγων" είχε γίνει από τους "πολιτισμένους" δυτικοευρωπαίους. Λάθος;

1 σχόλιο:

  1. Ε ναι, πρακτικοί λόγοι! Θα "φιλοξενηθούν" και θα μάθουν και ιστορία μαζί...

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.