Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συμφωνία Ρωσίας-Αιγύπτου για την διέλευση πολεμικών πλοίων

Η Ρωσία και η Αίγυπτος συντόνισαν περισσότερα άρθρα ενός εγγράφου για την απλουστευμένη διέλευση των πολεμικών πλοίων στα λιμάνια των δύο χωρών και η συμφωνία μπορεί να υπογραφεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός του Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντρ Φεντότενκοφ.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας και της Αίγυπτου την Παρασκευή ολοκλήρωσαν τις πρώτες κοινές ναυτικές ασκήσεις «Γέφυρα Φιλίας-2015» στη Μεσόγειο Θάλασσα.

"Έχουμε συντονίσει περισσότερα άρθρα της επικείμενης συμφωνίας σχετικά με την απλουστευμένη διέλευση των πολεμικών πλοίων στα λιμάνια των δύο χωρών μας. Έχουμε συμφωνήσει, ότι τον Αύγουστο το αιγυπτιακό μέρος της επιτροπής θα φτάσει στη Μόσχα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία της σύμβασης και να τη φέρει στην υπογραφή στο τέλος του τρέχοντος έτους", δήλωσε ο Φεντότενκοφ στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα των ασκήσεων. 
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.