Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Από την βαρκιζολαγνεία στην τσιριμωκολαγνεία μισό μνημόνιο δρόμος

Το μόνο αποτέλεσμα που έχει όλη αυτή η κυβερνητική υστερία καταγγελειομανίας ώστε να μην της γίνεται κριτική από τα αριστερά είναι να ηρωοποιεί τον Γεώργιο Παπανδρέου που στα αλήθεια τον έριξαν οι ξένοι στις Κάννες.

Τελικά το θέμα δεν είναι αν η κυβέρνηση είχε σχέδιο Β, αφού όπως φάνηκε δεν είχε ούτε σχέδιο Α, ούτε ότι με την ευρωλαγνεία της και την καταστροφική της στρατηγική έχει φτάσει να προτείνει αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα μόνο και μόνο για να τελειώσει η 5η αξιολόγηση του προηγούμενου μνημονίου και να βγει το καλοκαίρι (τον Σεπτέμβρη έτσι και αλλιώς θα ξεκινήσει η συζήτηση για το νέο μνημόνιο), το θέμα είναι ότι αν πιστεύει στα αλήθεια ότι παίζονται «Ιουλιανά» (και δεν είναι απλώς προπαγάνδα στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ για να δεχτεί τα μέτρα), και συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι στις Βρυξέλλες, και συνεχίζει να αισιοδοξεί για την καλοσύνη των συμμάχων, και ο μόνος τρόπος για ρήξη είναι να την κάνει πράξη ο Σόιμπλε, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην κακή επανάληψη της αποστασίας αλλά στο Θου Βου φαλακρός πράκτωρ Επιχείρηση Γης Μαδιάμ.


Υ.Γ. 1. Επειδή πολλές μπούρδες λέγονται στο αν πρέπει να ασκείται κριτική στην κυβέρνηση καθώς συμβαίνουν όλα αυτά τους τελευταίους 5 μήνες, να σημειώσω ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια του B ΠΠ η πολιτική, οι εσωτερικές κόντρες και οι απεργίες συνεχίζονταν. Π.χ. στο Ηνωμένο Βασίλειο με το αγγλικό ΚΚ στην κυβέρνηση του Τσώρτσιλ απεργίες έγιναν, έλεος πλέον με το σουρεαλισμό.

Υ.Γ. 2 Ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης είναι οι καλύτεροι ενισχυτές της κυβέρνησης με αυτά τα αδιανόητα νενέκικα που κάνουν στις Βρυξέλλες, αλλά δεν πρέπει η κυβέρνηση να κατανομάσει συγκεκριμένα τα συμφέροντα που θέλουν να τη ρίξουν; Ποιοι προμηθευτές, ποιοι εργολάβοι, ποιοι τραπεζίτες; Όσο συνεχίζει να ψαρέυει σε θολά νερα το κάνει μονο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αλήθεια οι κύριοι κύριοι Σαγιάς, Πανούσης, Παπαγγελόπουλος κλπ υπουργοί του βαθέος κράτους και του κεφαλαίου σε ποιο στρατόπεδο είναι ;
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.