Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Χρυσαυγίτης βιαστής ανήλικης


Στην τοποθέτησή της η εισαγγελέας της έδρας
ήταν καταπέλτης εις βάρος του κατηγορούμενου
και ζήτησε από το δικαστήριο να ακούσει την
κραυγή της κοπέλας, όπως αυτή εκφράστηκε στη
συγκλονιστική της κατάθεση
Ενοχο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση έκρινε τον χρυσαυγίτη πρώην γυμναστή από την Ιεράπετρα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Η υπόθεση αφορά την καταγγελία πρώην αθλήτριάς του για κατ’ επανάληψη εξαναγκασμό της σε συνουσία το 2001, όταν εκείνη ήταν 14 ετών, και είχε συγκλονίσει την Ιεράπετρα όταν αποκαλύφθηκε δημοσίως το 2012.

Στην τοποθέτησή της η εισαγγελέας της έδρας ήταν καταπέλτης εις βάρος του κατηγορούμενου και ζήτησε από το δικαστήριο να ακούσει την κραυγή της κοπέλας, όπως αυτή εκφράστηκε στη συγκλονιστική της κατάθεση, μια κατάθεση που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί όσα χρόνια ασκεί το δικαστικό λειτούργημα, όπως είπε η ίδια.

Είχε προηγηθεί η απολογία του κατηγορούμενου, ο οποίος πολλές φορές προκάλεσε με όσα είπε το ακροατήριο και την έδρα. Ο ίδιος έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα πεπειραμένη» κοπέλα, που αν και 14χρονη τότε, είχε ερωτικές σχέσεις και πριν από αυτόν. Είπε πως η ίδια ήταν που του ζήτησε σχέση και πως όσα βίωσε ερωτικά μαζί της δεν τα έχει ξαναζήσει ποτέ.

Μίλησε για δικά της ερωτικά γράμματα, τουλάχιστον έξι ή επτά, που του είχε δώσει η ίδια και θα αποδείκνυαν τον ισχυρισμό του ότι επρόκειτο για ερωτική σχέση και όχι για βιασμό. Οταν το δικαστήριο όμως του ζήτησε να τα παρουσιάσει, είπε πως ο ίδιος τα κατέστρεψε όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση και πως αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του.

Απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως για τις ανάρμοστες σχέσεις του με την αθλήτριά του, έφτασε να πει πως η κατ’ εξακολούθηση ερωτική πράξη αυξάνει την απόδοση των γυναικών και πως αυτό απέβαινε σε όφελός της κατά τη διάρκεια των αγώνων, επικαλούμενος μάλιστα και μαρτυρίες γιατρών για την αύξηση της γυναικείας libido όταν βρίσκονται σε κατάσταση εκγύμνασης.

Ερωτηθείς για το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας, είπε πως για την Ιεράπετρα είναι φυσιολογικό να έχουν ερωτικές σχέσεις 13χρονα και 14χρονα κορίτσια και παρότρυνε την εισαγγελέα να κυκλοφορήσει στην πόλη για να δει ότι τα βράδια κυκλοφορούν περισσότερο τέτοιες ηλικίες, παρά 18χρονες και 20χρονες.

Μικρή ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο όταν ρωτήθηκε πώς εξηγεί τη στάση της πρώην αθλήτριάς του και τις συγκλονιστικές περιγραφές της για όσα έζησε στα χέρια του. Ο Γ.Π. είπε πως είναι ανεξήγητη η μεταστροφή της στάσης της 25χρονης σήμερα κοπέλας και εκτίμησε πως χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, φράση που προκάλεσε την αντίδραση γυναίκας δικηγόρου που βρισκόταν στην αίθουσα και τον φώναξε αν ο ίδιος έχει κοιταχτεί. Η γυναίκα αποβλήθηκε αμέσως από την αίθουσα ώστε να αποτραπεί μεγαλύτερη ένταση.

[...]

Ο καταδικασθείς γυμναστής είναι κατηγορούμενος και στη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεξάγεται στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα σε 3 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση και για την επίθεση εις βάρος μεταναστών στο χωριό Βαϊνιά της Ιεράπετρας.
Πηγή: ΕΦ.ΣΥΝ.
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.