Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας – Αιγύπτου στη Μεσόγειο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας – Αιγύπτου στη Μεσόγειο Θάλασσα. Οπως δήλωσε χθες, Τετάρτη, ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Τύπου και πληροφοριών του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας για το Ναυτικό, Ίγκορ Ντίγκαλο, τα πολεμικά πλοία έχουν εκπληρώσει τις ασκήσεις απόκρουσης επιθέσεων από μικρούς στόχους. Ολες οι δράσεις των δυνάμεων στη Μεσόγειο συντονίζονται από την έδρα διαχείρισης των ασκήσεων, που βρίσκεται στο πυραυλοφόρο καταδρομικό «Moskva».

Στο στόλο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού εντάχθηκε το μεγάλο αποβατικό πλοίο του Στόλου της Βαλτικής «Αλεξάντρ Σαμπάλιν». Τα ρωσικά και τα αιγυπτιακά πολεμικά πλοία διεξήγαν τις αποκρούσεις των επιθέσεων μικρών στόχων, τον έλεγχο των “ύποπτων πλοίων”, την οργάνωση αεροπορικής άμυνας καθώς και την αναπλήρωση αποθεμάτων από ελικόπτερο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα πλοία πραγματοποιούν κοινή ανέλιξη με χρήση τεχνικών και οπτικών μέσων επικοινωνίας.
Οπως έχει ανακοινωθεί οι πρώτες κοινές ρωσοαιγυπτιακές ναυτικές ασκήσεις "Γέφυρα Φιλίας-2015" στη Μεσόγειο θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή, 14 Ιουνίου.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.