Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Πληρώθηκαν τα 200 εκατ. στο ΔΝΤ

Κατεβλήθη κανονικά σήμερα προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) η δόση των 200 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δήλωση Ελληνα αξιωματούχου στο πρακτορείο Reuters.

«Έγινε η πληρωμή, τα χρήματα είναι καθ’ οδόν», δήλωσε ο αξιωματούχος, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σε τηλεοπτικές δηλώσεις του (MEGA), επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η δόση πληρώνεται σήμερα, όπως προβλεπόταν. 

Η επόμενη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους 750 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί στις 12 Μαΐου.
Πηγή: Καθημερινή
Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια...

2 σχόλια:

 1. Ρε αυτοί δε λέγανε πως το πλεόνασμα που θα έβγαινε θα ήταν μικρότερο και πως βρήκαν μια κατάσταση χειρότερη από αυτή που περίμεναν? Που διάολο τα βρήκαν τα χρήματα τότε. Υπόψιν πως χθες ο Φίλης σε ερώτηση για το αν θα μειωθούν οι συντάξεις είπε πως τώρα δεν μειώνονται. Τώρα, γιατί αύριο ποιος ξέρει-ίσως ο Φίλης, όχι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αυτός της Αυγής. Μάλιστα συμπλήρωσε πως-η πλειοψηφία-των συντάξεων δεν θα μειωθεί τώρα. gorf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "-Που διάολο τα βρήκαν τα χρήματα τότε;"

   Άμα ψάξουμε λίγο στις τσέπες μας, κάτι μου λέει πως θα το βρούμε...

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.