Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Μια διδακτική ιστορία ταξικής συνείδησης

Της δώρισε το νεφρό της και αυτή την απέλυσε

«Αποφάσισα να γίνω δότρια νεφρού στο αφεντικό μου και εκείνη μου πήρε την καρδιά. Νιώθω προδομένη. Αυτή ήταν μια τρομερή και απαίσια εμπειρία για μένα. Πήρε το δώρο μου και το πέταξε». Αυτά δήλωσε η 47χρονη Ντέπι Στίβενς στη New York Post, σχολιάζοντας το γεγονός της απόλυσής της από την εργοδότριά της στην οποία είχε δωρίσει το νεφρό της!
Η 47χρονη Στίβενς εργαζόταν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της 61χρονης Τζάκι Μπρούσια.

Όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας της εργοδότριάς της αποφάσισε να γίνει δότρια.
Παρά το γεγονός ότι τελικά δεν ήταν συμβατή τελικά έδωσε το νεφρό της ώστε η εργοδότρια να μπει σε λίστα αναμονής και να πάρει νεφρό από κάποιον άλλο δότη που θα ήταν συμβατός.
Μετά την επέμβαση η Στίβενς άρχισε να πονά, να νοιώθει δυσφορία και να έχει προβλήματα με το πεπτικό της σύστημα.

Όταν τελικά τελείωσε η μετεγχειρητική της άδεια και επέστρεψε στην δουλειά της ζήτησε τρεις ημέρες επιπλέον ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί στο μεταξύ.

Η απάντηση της εργοδότριάς της ήταν η εξής: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά όποτε σε ευχαριστεί. Οι υπόλοιποι θα θεωρήσουν ότι έχεις ειδική μεταχείριση».

Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο μετά η Στίβενς απολύθηκε
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.