Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Σταθάκης: Aνοιχτά καταστήματα επτά Κυριακές

Σταθάκης: Μικροδάνεια και ανοιχτά καταστήματα επτά Κυριακές


Την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά μέσω μικροδανείων που δεν θα ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ με τη δημιουργία Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου που θα τα παρέχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομίας, ενώ παράλληλα θα επαναφέρει καθεστώς των ανοιχτών καταστημάτων μόνο επτά Κυριακές τον χρόνο. Αυτό δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ο υπουργός αναφερόμενος στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα υπογράμμισε ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Βουλή η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των ιδιωτών και θα ακολουθήσει αυτή για τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων.
Παράλληλα το υπουργείο Οικονομίας πρόκειται να επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας της αγοράς τις Κυριακές, δηλαδή τις επτά Κυριακές τον χρόνο. Οπως είπε ο κ. Σταθάκης, για τις τουριστικές περιοχές το άνοιγμα των καταστημάτων περισσότερες Κυριακές τον χρόνο θα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους, την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πηγή: Σύλλογος Εμποροϋπάλληλων Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.