Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οι απεργοί πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας και Γιώργος Σοφιανίδης επέστρεψαν στη φυλακή

Οι απεργοί πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας και Γιώργος Σοφιανίδης επέστρεψαν στη φυλακή, επειδή αρνήθηκαν να τους τοποθετηθεί ορός στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκαν μετά από γνωμάτευση γιατρών που τους επισκέφτηκαν.

Δεν γνωρίζουμε τι έδειξαν οι εξετάσεις του Γ. Σοφιανίδη, όμως αυτές του Δ. Κουφοντίνα έδειξαν αυξημένο ουρικό και κετόνες, ενδείξεις για πιθανά προβλήματα στη νεφρική λειτουργία. Το πιο προκλητικό είναι πως οι γιατροί του είπαν να προσέχει την καρδιά του, λόγω παλαιότερου ισχαιμικού που εντόπισαν! Και παρά ταύτα τον γύρισαν στη φυλακή…

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί σε απεργό πείνας, καθώς είναι αυτός που έχει επιλέξει την τακτική των προκατόχων του, την τακτική του βασανισμού των απεργών πείνας.
Πηγή: "Κόντρα"
Αυτοκτονίες και ξύλο στην Αμυγδαλέζα, ορούς σε απεργούς πείνας (θυμάστε καθόλου την υπόθεση Ρωμανού;), λάδι οι Κασιδιαραίοι, το συνδικαλιστικό της ασφάλειας ξαναζεί.

Και όλα αυτά στον τομέα-ιδεολογικού ταμπού του ΣΥΡΙΖΑ (αστοδημοκρατικά δικαιώματα), που δεν έχει να πάρει και την έγκριση των (να τους κάνουμε την χάρη) "θεσμών".

-Τι αυταπάτες μπορεί να έχει κάποιος για τα υπόλοιπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.