Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Δηλώσεις μεγάλων ανδρών

Μάο Τσε Τούνγκ:
Η πολιτική του Στάλιν ήταν 70% σωστή και 30% λάθος

Γιάννης Βαρουφάκης: 
Το μνημόνιο είναι κατά 67% σωστό (και κατά 33%, προφανώς, λάθος;)

1 σχόλιο:

  1. Ένα εκτός θέματος σχόλιο που αφορούσε τις διαφορές και ομοιότητες ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, θα παρακαλούσα να μεταφερθεί στο ανάλογο ποστ που πραγματεύεται αυτό ακριβώς το ζήτημα:
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4767.html
    Υ.Γ.
    Έχοντας αποφασίσει να "αφήσουμε τους νεκρούς της ταξικής πάλης να προχωρούν", καλό θα ήταν να παραληφθεί το συνοδευτικό του λινκ ώστε να μπορέσουμε να το δημοσιεύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.