Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ασκήσεις μνήμης: Όταν η Ραχήλ Μακρή "χάιδευε" τον χρυσαυγίτη μαχαιροβγάλτη Μπούκουρα

Αφού η πλατινέ εθνικίστρια της Κουμουνδούρου είχε το θράσος να πιάσει στο στόμα της τους κομμουνιστές, ας θυμίσουμε και εμείς με την σειρά μας, κάποια πολύ πιο πρόσφατα από το οπισθόφυλλο της 27/5/12 του "Ρ", περιστατικά, μια και κάποιοι ξύνονται φαίνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη...

Και ευκαιρία να θυμηθούμε και λίγο και με ποιούς ακριβώς συγκυβερνάνε ο Τσίπρας και η παρέα του:

Ραχήλ Μακρή: γιατί υπερασπίζεται τον Στάθη Μπούκουρα [video]


Γιατί η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, στέκεται υπέρ του Στάθη Μπούκουρα; Για ποιο λόγο τον υπερασπίζεται;

Μεταξύ των βουλευτών, που ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται και η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία δεν ψήφισε υπέρ στην περίπτωση του Στάθη Μπούκουρα.


Η Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, εξήγησε τους λόγους, που ψήφισε κατά της άρσης ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα, ενώ κατά τη διάρκεια του δακρύβρεχτου λόγου του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον χειροκρότησαν…

Όπως δήλωσε η Ραχήλ Μακρή «Τα αδικήματα που προσάπτουν στον Στάθη Μπούκουρα αφορούν στην κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Δεν μιλά για παράνομη κατοχή».

«Υπάρχουν και πραγματογνωμοσύνες από ανθρώπους που είναι ειδικοί στα όπλα, μιλούν για νόμιμο όπλο, το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγκληματική οργάνωση, γιατί πρόκειται για απλή καραμπίνα που χρησιμοποιείται για κυνηγετικούς λόγους» προσέθεσε η Ραχήλ Μακρή.

Δείτε το βίντεο με τη Ραχήλ Μακρή να μιλά για τον Στάθη Μπούκουρα:


Διαβάστε ποιο το «μαύρο» παρελθόν του Στάθη Μπούκουρα, ποιοι χρυσαυγίτες γέλαγαν με τον Στάθη Μπούκουρα και δείτε το βίντεο με τον Στάθη Μπούκουρα να βάζει τα κλάμματα στη Βουλή.
Πηγή: fimes.gr

 Τα δάκρυα του Μπούκουρα συγκίνησαν την Ραχήλ Μακρή..κι άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ 

Στο πλευρό του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα βρέθηκαν ορισμένοι βουλευτές μόλις τελείωσε την ομιλία του στην Ολομέλεια.

Μεταξύ αυτών, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία σηκώθηκε από τη θέση της και πλησίασε τον κ. Μπούκουρα.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ουζουνίδης, Ραχήλ Μακρή και Παύλος Χαϊκάλης έδωσαν συγχαρητήρια στον Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει κλαίγοντας την ομιλία του.

«Μπράβο, ψηλά το κεφάλι!» είπαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στον προφυλακισμένο βουλευτή.
Πηγή: eglimatikotita.gr
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.