Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Νέα αυτοκτονία μετανάστη στην Αμυγδαλέζα!

Ένας μετανάστης από το Πακιστάν αυτοκτόνησε απόψε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις των άλλων κρατουμένων. Σύμφωνα με καταγγελίες μεταναστών, το τραγικό γεγονός οφείλεται στην παράταση της κράτησης του μετανάστη μετά το δεκαοκτάμηνο και έρχεται αμέσως μετά τον θάνατο Αφγανού πρόσφυγα από φυματίωση.

 Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο μετά την αυτοκτονία, ενώ πριν από λίγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου έκανε τηλεφωνικό διάβημα στον αναπληρωτή υπουργό Γ. Πανούση και τον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ζητώντας να μην ασκηθεί βία, όπως συνέβαινε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αύριο το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Αμυγδαλέζα. Κυβερνητικές πηγές, εξηγώντας γιατί δεν έχει κλείσει ή δεν έχει μετατραπεί σε ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας το κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας, τονίζουν ότι είναι ένα από τα στρατόπεδα κράτησης που δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας - αφενός λόγω θέσης, αφετέρου γιατί εκεί υπάρχουν ακόμα εγκαταστάσεις της Αστυνομίας.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
 "...η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου έκανε τηλεφωνικό διάβημα στον αναπληρωτή υπουργό Γ. Πανούση και τον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ζητώντας να μην ασκηθεί βία, όπως συνέβαινε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αύριο το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Αμυγδαλέζα. Κυβερνητικές πηγές, εξηγώντας γιατί δεν έχει κλείσει ή δεν έχει μετατραπεί σε ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας το κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας, τονίζουν ότι είναι ένα από τα στρατόπεδα κράτησης που δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας - αφενός λόγω θέσης, αφετέρου γιατί εκεί υπάρχουν ακόμα εγκαταστάσεις της Αστυνομίας..."

Πιό υποκριτής πεθαίνεις νομίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.