Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Μια φωτογραφία - 1000 λέξεις


"Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" γράφει ο Μαρξ. Εδώ μια φωτογραφία από την ορκωμοσία της νέας Βουλής, όπου ιερείς κάθε δόγματος και εκκλησίας, έχουν πάρει τη θέση τους για να επιτελέσουν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας. Λείπει μόνο ο βουδιστής μοναχός και ο ιερέας του Κθούλου. 

Δίπλα τους, βουλευτές του ΚΚΕ με βλέμμα "θα περάσει κι αυτό, κάνε υπομονή" αναμένουν να τελειώσει η διαδικασία. 

Δημήτρης Κουτσούμπας: Βλέμμα απλανές στο άπειρο, φαίνεται να παίζει μια ταινία με το μυαλό του διερωτώμενος: "Εδώ βρήκαν να τους βάλουν;"

Θανάσης Παφίλης: Βλέμμα "δεν μας χ...εις ρε Νταλάρα" προσπαθεί να μην δείξει την ξινίλα του στους πνευματικούς ταγούς του έθνους.
Λιάνα Κανέλλη: Ακόμα και αυτή ψιλοσιχάθηκε δεδομένου του ότι πιστεύει. Βλέμμα τύπου "Όλος ο Μεσαίωνας εδώ ήρθε ρε γαμώτο", κοιτά πλαγίως κάνοντας πως δεν είδε τον τύπο με την κουκούλα από τους Illuminati.

Από την άλλη μεριά οι παπάδες καταριώνται το ΣΥΡΙΖΑ που τους έβαλε να κάτσουν δίπλα στους "εαμοβούλγαρους συμμορίτες"
Πηγή: marxismdaily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.