Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Λαφαζάνης προς κομμουνιστές: Διαλυθείτε ησύχως ή...

-Εφόσον το ΚΚΕ συνεχίσει και μετεκλογικά να αρνείται τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα προχωρήσετε σε νέες εκλογές;
«Αυτή την ώρα θα έπρεπε να υπάρχει στη χώρα ένα μεγάλο μέτωπο όλων των αριστερών δυνάμεων ως πρωτοπόρο όχημα για να ανθήσει μια νέα προοδευτική ελπίδα στον τόπο. Το ΚΚΕ θα κριθεί από τον προοδευτικό κόσμο για την αντιενωτική του στάση. Δεύτερες εκλογές δεν θα γίνουν. Να είστε σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός κάθε ημέρα που περνάει αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο τα κρίσιμα διακυβεύματα. Και επομένως θα κάνει στις κάλπες μια ξεκάθαρη επιλογή, δίνοντας ευάριθμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ». 
 
Από συνέντευξη του Πι.Λαφ. στην "ναυαρχίδα" της αστικής προπαγάνδας. (τα λινκ και οι υπογραμμίσεις προστέθηκαν από εμάς)

6 σχόλια:

  1. k.Λαφαζάνη ένα κόμμα με 96 χρόνια αγόνων είναι δυνατόν να διαλυθεί και να μήνη ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείτε απο τυχοδιώκτες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Λαφαζάνης προσπαθεί πάντως φιλότιμα εδώ και 23 χρόνια

      Διαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος20 Ιανουαρίου 2015 - 5:48 μ.μ.:
      ένα ψευδώνυμο παρακαλώ. Ο ανώνυμος σχολιασμός δεν είναι αποδεκτός από το μπλογκ.

      Διαγραφή
  3. Πάντως "λαφαζάν" στα τούρκικα (εξ ου και Λαφαζάνης) σημαίνει δημαγωγός, αγύρτης, αυτός που εξαπατάει με τα λόγια.
    Τυχαίο; δε νομίζω...
    :) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..και το "κεντροαριστερό" ξεφτιλικι συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.