Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

-Για κομπρεμί με την "δεξιά" κανείς;

Στη συνεργασία Βελουχιώτη και Ζέρβα, παρέπεμψε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος σε ενδεχόμενο μετεκλογική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
[...]
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι με το ΣΥΡΙΖΑ «μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές», αλλά, όπως είπε, «οφείλει να μας ενώσει το συμφέρον της Ελλάδας».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκεί όπου οι ιδεολογίες τους συγκρούονται θα πρέπει να υπάρξει ο αμοιβαίος σεβασμός των «κόκκινων γραμμών», τις οποίες οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει «ευθέως και για τα εθνικά και για τα θέματα Ελληνισμού Ορθοδοξίας».
Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι, μέσα σε ένα πνεύμα ειλικρινούς διάθεσης και με αποδεκτές τις «κόκκινες γραμμές», μπορούμε μαζί να επιτύχουμε αποφάσεις υπέρ της χώρας μας».
[...]
"Το ότι εμείς είμαστε καθαροί δικαιολογεί εν πολλοίς και τις επιθέσεις που δεχόμαστε από τα MME".
[...]
_________
Πάνος Καμένος, βιογραφικό:
 [...]
Το 1993 εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Από τότε εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Έχει τιμηθεί με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Το 2007 διορίστηκε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, όπου υπουργός και πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο Γεώργιος Βουλγαράκης.
[...] 

Βλέπε ακόμη σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του φέρελπι κυβερνητικού εταίρου της "αριστεράς":
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.