Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Και ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπέρ της "ερχόμενης Αλλαγής"!

Η φοτοσοπιά από το "idymedia trolls"
Ως ανυπόστατα, κατασκευασμένα και «λόγια του αέρα» που εξυπηρετούν εφήμερους πολιτικούς σκοπούς, καταγγέλλει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί στενών δεσμών του με ποινικούς κρατούμενους.

«…Όπως στις 6 Μάιου του 2012 η Κυβέρνηση Παπαδήμου προκήρυξε εκλογές και την επομένη ημέρα με συνέλαβε θεαματικά στο σπίτι μου, έτσι και σήμερα, λίγες μόλις ημέρες προ των εκλογών η απερχόμενη κυβέρνηση της "ανίερης" συμμαχίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ευρισκόμενη σε πλήρη αδυναμία να ακυρώσει την ερχόμενη Αλλαγή, αναζητά και πάλι θεαματικές εκλογικές και πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες της τελευταίας στιγμής, με εμένα στο επίκεντρο, για να ανατρέψει υπέρ της το κλίμα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος.



Καταλήγει δε, τονίζοντας «όσα ακούστηκαν δεν με αφορούν. Τα καταγγέλλω ευθέως ως ανυπόστατα, κατασκευασμένα και «λόγια του αέρα» που εξυπηρετούν εφήμερους πολιτικούς σκοπούς…»
Πηγή: Τα Νέα 
Και μια αφιέρωση από εμάς στον αγωνιστή του σοσιαλισμού Άκη:

Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει, μες στο σύρμα περπατώ
θα περάσουν μαύρες μέρες δίχως να σε ξαναδώ.


Αλικαρνασσός, Παρθένι, Ωρωπός, Κορυδαλλός
ο λεβέντης περιμένει της ελευθεριάς το φως.


4 σχόλια:

  1. Συγνώμη που χρησιμοποιώ το χώρο αυτής της ανάρτησης, αλλά έχω μία απορία για τη δημοσκόπηση στη δεξιά στήλη, "Επειδή έχω πολιτικό κριτήριο...." κλπ: Το ΕΕΚ, την ΟΚΔΕ και τα σχετικά που τα έχεις κατατάξει;
    (Κι επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να εικάσουν εσφαλμένα: όχι, δεν ψηφίζω αυτούς.)
    Απλοϊκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Απλοϊκός:
      -Εσύ που τους κατατάσεις;
      Κάποιοι είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάποιοι στηρίζουν "κριτικά" ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι στις προηγούμενες εκλογές ΚΚΕ, κλπ.

      Συμπέρασμα:
      Δεν ασχολούμαι με τους Τροτσκιστές. Είναι αρκετά -ότι νά'ναι- για να σε εκθέσουν, και αρκετά -ότι νά'ναι για να εκτεθούν. Δεν μπαίνω στο τριπ....

      Ας μπει ο καθένας τους στην ομαδοποίηση που θεωρεί πως ταιριάζει στην φράξια του...

      Διαγραφή
  2. Επειδή ρωτάς:
    Ομολογώ ότι ξεχωρίζω (κάπως)το ΕΕΚ. Έχει αρκετούς συμπαθείς σε μένα ανθρώπους και δεν λείπει από τις πορείες και τις παραστάσεις ακόμη και όταν διοργανώνονται από άλλους (εκτός, βέβαια, του ΚΚΕ). Ούτε καν στην επαρχία, παρά τους μικρούς του αριθμούς.
    Το ΣΕΚ στηρίζει (τώρα)με πάθος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά η πιο μεγάλη του στιγμή ήταν όταν με το ίδιο πάθος επεδίωξε "εισοδισμό" στο ΠΑΣΟΚ και το "στήριξε" στις εκλογές (τότε ήταν ΟΣΕ). Για κάποιο λόγο το πανούργο σχέδιο δεν ευοδώθηκε.
    Για την ΟΚΔΕ δεν ξέρω πολλά.
    Τροτσκιστές που στήριξαν ΚΚΕ δεν ξέρω, ούτε και μπορούσα να φανταστώ. Για να το λες, θα υπάρχουν.
    Αν πρέπει, ωστόσο, να ομαδοποιήσουμε τους τροτσκιστές, πρέπει ταυτόχρονα να παραδεχτούμε την τεράστια ιδεολογική απήχηση του τροτσκισμού: με φίλους (=μέλη+οπαδούς+συμπαθούντες+συγγενείς των προηγουμένων+ευκαιριακούς αναγνώστες της "Εργατικής Αλληλεγγύης" κλπ) που δεν ξεπερνούν παγκοσμίως το 0,00000000000000001%, έχουν, παρ' όλ' αυτά, επιβάλλει παγκοσμίως την απόψη τους για τον Στάλιν! Πρόκειται για ένα μέτωπο όπου οι απόψεις τους (μάλλον χρειάζονται εισαγωγικά στη φράση)έχουν κυριαρχήσει απόλυτα.
    Όταν ανοίγει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα (και άλλα σχετικά θέματα) η κατάταξή τους προκύπτει πιο εύκολα.
    Απλοϊκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Απλοϊκός :
      Το ΕΕΚ το ξεχωρίζω και εγώ, αρνητικά όμως, καθώς πρόκειται για την μοναδική οργάνωση με μαρξιστικές (έστω) αναφορές που είχε υποστηρίξει τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον του ΠΑΜΕ το '11.

      Για τροτσκιστές που καλούσαν σε ψήφο στο ΚΚΕ, είχα ανεβάσει το κάλεσμα τους στις εκλογές του '12. Αν δεν βαριέσαι να ψάξεις, θα το βρεις.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.