Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη υποψηφίου της ΧΑ μετά την καταστροφή προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη την Κυριακή, καθώς έπειτα από έλεγχο στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν εβδομήντα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ και σπρέι πιπεριού.

Η έρευνα στο αυτκίνητο έγινε έπειτα από τηλεφώνημα στις Αρχές για δύο άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο όχημα που κατέστρεψαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ. Στο περιστατικό, που σημειώθηκε στην περιοχή του Γεροβουνού στο Καματερό, εμπλέκονται και άλλα μέλη της ΧΑ.

Σε βάρος του 52χρονου είχε σχηματισθεί το έτος 2013 δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων, που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, οι δράστες είχαν επάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της, με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο Δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας:

«Είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό».

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους και στην κάλπη με ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.