Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

3+1 Δημοσκοπήσεις





MRB
MEΤRISI
PALMOS
GPO
Πρόθεση
Εκτίμηση
Πρόθεση
Πρόθεση
Πρόθεση
ΣΥΡΙΖΑ
28,1%
33,7%
30,2%
28,1%
28,5%
ΝΔ
25,1%
30,1%
27,8%
22,6%
25,3%
ΧΑ
4,5%
5,4%
5,2%
6,7%
5,4%
ΠΑΣΟΚ
4,6%
5,5%
4,8%
2,1%
5%
ΠΟΤΑΜΙ
5,7%
6,8%
5,1%
5,5%
5,8%
ΚΚΕ
4,8%
5,7%
4,6%
4,3%
5,7%
ΑΝΕΛ
2,6%
3,1%
2,2%
2,3%
2,7%
ΔΗΜΑΡ
0,9%
1,1%
1,2%
-
-
ΛΑΟΣ
-
-
1,1%
1,4%
2%
ΚΙΔΗΣΟ
2,4%
2,9%
2,9%
1,5%
2,6%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
-
-
-
-
1%
Άλλο
-
-
2,8%
5%
2%
Άποχη
-
-
0,9%
2,7%
-
Ακ/Λευκό
-
-
1,5%
1,6%
0,9%
ΔΞ/ΔΑ
-
-
9,7%
16,3%
13,1%
Πηγή: Εδώ και τώρα
Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να παρατηρήσουμε πως για έναν περίεργο λόγο, οι δημοσκοπήσεις της PALMOS για το TVXS του ευρωβουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου, έχουν πάντα τα μεγαλύτερα ποσοστά για την ΧΑ και τα μικρότερα για το ΚΚΕ.

9 σχόλια:

  1. Μμμ ... και που είναι το ... παράξενο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Τίποτε το παράξενο. Καταγράφουμε και επισημαίνουμε για αρχειακούς-ιστορικούς λόγους.
      Γιατί κάποιοι θα μας βγάλουν στο τέλος και ζουρλούς....

      Διαγραφή
  2. Εχει ερθει η ωρα του οπορτουνισμου ρε παιδια για αυτο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Απρίλης Μάης....",θα φανεί κ η αλήθεια,κ το τι κάναμε όλο αυτό το καιρό...απ το αποτέλεσμα κρινόμαστε Σφοι,κ όχι απ τις δημοσκοπήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δημοσκοπήσεις μπαίνουν ως καταγραφή ενός ακόμη τρόπου χειραγώγησης των μαζών. Οι μεταξύ τους αποκλίσεις δείχνουν αυτό το πράγμα ξεκάθαρα, για αυτό και τοποθετήθηκαν σε συγκριτικό πίνακα.
      Την επόμενη φορά υπέγραψε με κάποιο ψευδώνυμο, τα ανώνυμα σχόλια δεν γίνονταο δεκτά στο μπλογκ.

      Διαγραφή
    2. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι σημαίνει ότι ο Κούλογλου δίνει τη χα πάνω από το ΚΚΕ; Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις της Rass, για τον "Ελεύθερο Τύπο", δίνουν τρίτο κόμμα το ΚΚΕ. Σημαίνει το ίδιο με αυτό που θέλεις να πεις για τον Κούλογλου;
      Απλοϊκός

      Διαγραφή
    3. @Απλοϊκός:
      Δεν έγραψα πως ο Κούλουγλου δίνει την ΧΑ επάνω από το ΚΚΕ, αλλά πως δίνει συστηματικά τα μεγαλύτερα ποσοστά για την ΧΑ και τα μικρότερα για το ΚΚΕ, που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Κοίτα τους πίνακες.
      Το έκανε και πριν τις ευρωεκλογές.

      Διαγραφή
    4. Και πάλι δεν καταλαβαίνω. Βοήθησέ με να καταλάβω. Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση ακόμη και το ΠΑΣΟΚ το δείχνει κάτω από το ΚΚΕ. Κάτω από το ΚΚΕ δείχνει άλλωστε τους ΑΝΕΛ (πες ότι είναι αναμενόμενο), το ΛΑΟΣ (πες ότι κι αυτό είναι αναμενόμενο), τη ΔΗΜΑΡ κλπ. Άρα δεν δείχνει τα μικρότερα για το ΚΚΕ. Κάνω λάθος;
      Επίσης:Τι εννοείς ότι "δίνει συστηματικά τα μεγαλύτερα ποσοστά για τη χα και τα μικρότερα ποσοστά για το ΚΚΕ"; Υπονοείς ότι βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από τη σχέση των ποσοστών/ των θέσεων που δίνει στην χα και των ποσοστών που δίνει στο ΚΚΕ, συμπέρασμα το οποίο είναι ενάντιο στο ΚΚΕ; (δεν εννοώ αν ο Κούλογλου πολεμά το ΚΚΕ.αυτό το θεωρώ δεδομένο.προσπαθώ απλώς να καταλάβω αυτό που βλέπεις εσύ στην δημοσκόπηση)
      Απλοϊκός

      Διαγραφή
    5. -Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από αυτό που βλέπεις μπροστά σου;
      Όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν την ΧΑ maximum 5,4% σαν πρόθεση ψήφου και ο Κούλογλου 6,7%!!!

      Όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν το ΚΚΕ minimum 4,6% (με maximum 5,7%) σαν πρόθεση ψήφου, και ο Κούλογλου 4,3% ( ο μόνος που τον δείχνει σαν πρόθεση κάτω από τον Ιούνη του '12)

      Δεν μιλάω για την σειρά των κομμάτων, για τα ποσοστά τους μιλάω.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.