Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

O Tσίπρας της ημέρας

Και ενώ το ταξικό-αγωνιστικό κίνημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το κυριακάτικο συλλαλητήριο, η "αριστερά" δεν προλαβαίνει να τρέχει.
Έτσι λοιπόν, πριν προλάβει να τελειώσει την συνάντηση του με τους Ισραηλινούς μακελάρηδες ο ΗΓΕΤΗΣ, τσουπ, να οι ΑΧΕΠΑ(νς)!
________
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της AHEPA, με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο Philip Frangos, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε η σημασία της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις καθώς και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Βασίλης Πριμικήρης, υπεύθυνος του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. @Δ:
    Μου έστειλες ένα ενταλώς εκτός θέματος σχόλιο, στο οποίο στην αρχή και απάντησα.
    Ωστόσο, επειδή το να ανοίγουν κουβέντες εκτός ποστ, είναι ο ορισμός του τρόλινγκ, μπορείς εάν θέλεις να το συζητήσουμε, να μου στείλεις ένα e-mail.

    Οι όροι σχολιασμού του μπλογκ είναι εξάλλου σαφείς:
    http://fadomduck2.blogspot.gr/p/greeklish-2-greek.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.