Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΤΙΣΙΑΔΗ

Π.Α.ΜΕ, πανό Σ.Ι.Υ, 7/12/2013, 
Δημήτρης Μιλτισιάδης, δεύτερη σειρά από δεξιά,
Με μεγάλη θλίψη αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών & Γραφείων για τον ξαφνικό χαμό του συναγωνιστή μας Δημήτρη Μιλτισιάδη, Αντιπροέδρου του Σωματείου και πάντα αγωνιστικά παρόντα και στην Επιτροπή Ανέργων του.

Ο Δημήτρης Μιλτισιάδης ήταν κυριολεκτικά μέχρι τέλους στις επάλξεις του αγώνα καθώς την Κυριακή 2/11/2014 ήταν στην πρώτη γραμμή με το Σωματείο ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Παρότι ο Δημήτρης Μιλτισιάδης δεν κατοικούσε στα Νότια ήταν πάντα μαζί με όλες/όλους, εργαζόμενους και ανέργους ιδιωτικούς υπαλλήλους, σε όλη την Αθήνα, με ένα χαμόγελο πλατύ, με μια ψυχή ταγμένη στον αγώνα.

Καλό ταξείδι Δημήτρη Μιλτισιάδη και σου υποσχόμαστε ότι θα σεβαστούμε την παρακαταθήκη που μας άφησες και ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα σου.

Καλό ταξείδι συναγωνιστή Δημήτρη!

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 5/11/2014 στις 3:00 μ.μ. στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου και θα είναι πολιτική.
______________
Ακολουθεί παρακάτω το αγγελτήριο ‘αθανασίας’ από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων:
'3 Νοε 2014

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΤΙΣΙΑΔΗ

Η λύπη μας δεν αρκεί για να περιγράψει το γεγονός του θανάτου του συντρόφου μας Δημήτρη Μιλτισιάδη Αντιπροέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και μέλους του ΚΚΕ που έφυγε ξαφνικά, αργά χτες το βράδυ.

Θα τον θυμόμαστε όλοι μας μπροστάρη και αλύγιστο στους σκληρούς ταξικούς αγώνες. Ακούραστος πάλευε για τα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών εργαζόμενων και ανέργων του κλάδου. Ο συναγωνιστής Δημήτρης αγωνιζόταν προκειμένου να οργανωθούν ακόμα περισσότεροι στο σωματείο. Μέσα και έξω σε μικρές και μεγάλες εταιρίες αλλά και στο χώρο δουλειάς του στους εργαζόμενους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαχόταν για τη διάδοση των θέσεων του σωματείου. Χωρίς κανένα δισταγμό έμπαινε στα γεμάτα, έδινε ψυχή και σώμα σε κάθε αγώνα, σε κάθε σταθμό του κινήματος μοίραζε κουράγιο και δύναμη σε όλους μας. Δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο και αποτέλεσε ένα υποδειγματικό στέλεχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του Π.Α.ΜΕ. Ως Αντιπρόεδρος του Σωματείου βοήθησε συνολικά στην ποιοτική αναβάθμιση της δουλειάς της Διοίκησης. Τέτοιοι άνθρωποι σαν το Δημήτρη τιμούν τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, τέτοιοι άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα παλεύουν στο πλευρό της εργατικής τάξης δικαιούνται να έχουν τον τίτλο του συνδικαλιστή. Οι αγώνες του για το Κόμμα, να οργανωθεί ο εργατόκοσμος στα σωματεία, να στηθούν επιτροπές του ΠΑΜΕ, να διεκδικούν οι εργάτες τον πλούτο που παράγουν, η πάλη του ενάντια στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό αποτελούν παρακαταθήκη για όλους μας.

Υπ. Μεταφορών , 4/2013,
 Δημήτρης Μιλτισιάδης, πρώτος στο πλάϊ από αριστερά
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Δημήτρη Μιλτισιάδη. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 5/11 3:00 μ.μ. στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου και θα είναι πολιτική.

Καλό ταξίδι σύντροφε Δημήτρη Μιλτισιάδη, η στάση ζωής σου αποτέλεσε φάρο για μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ' (Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων)
Πηγή: Αγώνας στα Νότια
Την Κυριακή είμαστε μαζί στην απεργία.
Χθες το βράδυ με ειδοποίησαν από το σωματείο για το αναπάντεχο.
Δύσκολα να μιλήσεις για το ξαφνικό αντίο ενός συναγωνιστή.
Εκτός από το γεγονός πως έχουμε και μια ακόμη υποχρέωση να βαδίσουμε στον δρόμο που χάραξε.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.