Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Aντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Ανατολική Ουκρανία

Την εκλογική διαδικασία στην Ανατολική Ουκρανία παρακολούθησε την Κυριακή αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, και Γιώργο Μαγγανά, στέλεχος του Κόμματος, που επισκέφτηκε την περιοχή μετά από πρόσκληση των τοπικών αρχών. Σε δήλωσή του για την εκλογική διαδικασία ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ανέφερε: 

«Παραβρεθήκαμε ως αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με τρία στελέχη, εκ των οποίων ένα μέλος της ελληνικής Βουλής και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οπου κι αν πήγαμε, σε αρκετά τμήματα, διαπιστώσαμε ειρηνική, με τάξη και χωρίς προβλήματα, εκλογική διαδικασία. Μα πάνω απ' όλα, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η προσέλευση των εκλογέων ήταν πολύ μαζική. Ο λαός του Ντονμπάς έδειξε με αυτό τον τρόπο αποφασιστικότητα και θάρρος. Ως ΚΚΕ, ευχόμαστε και αυτή η διαδικασία να αποτελέσει βήμα για την ομαλοποίηση της κατάστασης και για την εμπέδωση της ειρήνης. Οι λαοί όλης της περιοχής έχουν πολύτιμη πείρα αδελφικών σχέσεων και συνεργασίας προς όφελός τους. Ευχόμαστε οι μαζικές εκλογές να ανοίξουν δρόμο για να ορίσει ο ίδιος ο λαός τη μοίρα του, χωρίς τις ξένες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. Για να λειτουργήσει η οικονομία προς όφελος του λαού και μόνο, για να περάσει η πολιτική εξουσία στα χέρια του λαού και μόνο».
Πηγή: Ριζοσπάστης (οι υπογραμμίσεις δικές μας)
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.