Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΖΙΣΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

O Vadim Troyan, αναπληρωτής διοικητής του ναζιστικού τάγματος « Αζόφ» και ενεργό μέλος της επίσης ναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης «Πατριώτης της Ουκρανίας» (τμήμα του «Δεξιού Τομέα») διορίστηκε από τoν Ουκρανό Υπουργό Εσωτερικών Avakov επικεφαλής της αστυνομίας του Κιέβου.

Ο σύμβουλος του Avakov, Anton Gerashchenko περιγράφει το διορισμό ως «αληθινά επαναστατικό» και πρόσθεσε ότι «η ιδέα είναι να διοριστούν σε ανώτερες θέσεις των αστυνομικών εθελοντές που μπήκαν στη δράση με την καρδιά και την ψυχή τους». Πρόσθεσε επίσης ότι θα πρέπει να συνεργάζεται στενά με τον Andrey Biletsky, διοικητή του τάγματος «Αζόφ» (και ηγέτη του «Πατριώτη της Ουκρανίας») που είναι τώρα εκλεγμένο μέλος του κοινοβουλίου.
Πηγή:solidarityantifascistukraine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.