Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Έτσουξε πολλούς το συλλαλητήριο

Σήμερα το πήρα χαμπάρι, αλλά θεώρησα καλό να το βάλω.
Εκτός από τους άσπονδους "αριστερούς" και κυβερνητικούς φίλους μας που λύσσαξαν το προηγούμενο διάστημα, προβοκάρισμα είχαμε μέχρι και από αθλητικές εφημερίδες μεγάλης αναγνωσιμότητας.
Αντιγράφω από την στήλη του Α.Πανούτσου στην sporday ανήμερα του συλλαλητήριου, σε ένα άρθρο που ξεκινάει από το ...tweet του Αμπιντάλ για να καταλήξει στον επίλογο του:
"... Χθες έβλεπα έναν εργολάβο αφισοκόλλησης με έναν Πακιστανό να κολλάνε αφίσα του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Την κολλάγανε σε στύλο της διαχωριστικής νησίδας ακριβώς απέναντι από την Πύλη του Αδριανού. Ας πούμε ότι γραμμένο τον έχουν τον Αδριανό και την Πύλη του, αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο. Με όλες τις αφίσες τρεις και ο κούκος μαζεύονται στις συγκεντρώσεις. Αν δηλαδή δεν τις κρεμάγανε, τι θα γινότανε; Δεν θα πήγαινε ούτε ο εύζωνας;..."
Ασχολίαστο...

Άξιο όμως σχολιασμού είναι, το ποιός είναι ο διευθηντής-εκδότης της "απολιτίκ" (και καλά) φυλλάδας που γράφτηκαν τα παραπάνω, που μόνο "απολιτίκ" δεν είναι:
Διαβάζουμε στην γνωστή (και μη-εξαιρετέα) wiki:

...Η SPORTDAY είναι καθημερινή αθλητική εφημερίδα, η οποία εκδίδεται από την εταιρεία SPORTDAY ΑΕΠΕΕ. Ιδρύθηκε το 2003, ενώ το πρώτο φύλλο της βγήκε στις 13 Μαρτίου του 2005.
Εκδότης - Διευθυντής είναι ο κ. Γιώργος Χελάκης. Σύμβουλος Έκδοσης είναι ο κ. Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Αρχισυντάκτες είναι οι:Γιώργος Μαζιάς, Βάιος Τσούτσικας, Γιώργος Κουτσογιαννέλης...
Και ξανά από την ίδια πηγή για τον διευθηντή-εκδότη της φυλλάδας:
Ο Γ. Χελάκης, φωτογραφημένος
σε πορεία της ΓΣΕΕ τον Δεκέμβριο του 2007.
Πέραν της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, ο Γιώργος Χελάκης είναι γνωστός και για την πολιτική δραστηριότητά του. Ξεκίνησε ως μέλος του ΚΚΕ, αλλά μετά τη διάσπαση του 1991 εντάχθηκε στο Συνασπισμό, στην Κεντρική Επιτροπή του οποίου εξελέγη το 2004. Ως στέλεχος του Συνασπισμού ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2004 και 2007 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας λαμβάνοντας το υψηλό (για το κόμμα του) ποσοστό 12%.

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Chris K:
      Εκεί προβλέπω άλλη στρατηγική.
      "Μεγαλειώδης απεργία της ...ΓΣΕΕ", "δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Τσίπρας..."

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.