Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

-Ξύλο μεταξύ εκπαιδευτικών της Χρυσής Αυγής και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Από τις εκλογές στο 11ο δημοτικό Ευόσμου
Αναμεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη την είδηση, καθώς δεν μπορέσαμε να την διασταυρώσουμε μέχρι στιγμής από κάποιο "επίσημο" μέσο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όποιος αναγνώστης ξέρει κάτι παραπάνω ας δώσει ένα σχόλιο...

____________
Επεισόδια μεταξύ εκπαιδευτικών σημειώθηκαν πριν από λίγο σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Ηλιούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για εκπαιδευτικούς που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Χρυσή Αυγή. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας εκπαιδευτικός που εκπροσωπούσε τη Χρυσή Αυγή. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ακολούθησαν έξι προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει. Στο σχολείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Πηγή: Thestival
Λίγο μετά τις 11 το πρωί σημειώθηκαν επεισόδια στις εκλογές εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενεπλάκησαν με τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο και πέταξαν ένα ποτήρι με καφέ σε έναν εκ των δύο υποψηφίων με τη Χρυσή Αυγή.

Τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε έντονη συμπλοκή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε έξι προσαγωγές και βοήθησε στην ομαλή συνέχιση της διαδικασίας των εκλογών.

Σημειώνεται ότι το 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου είναι το μοναδικό στο οποίο υπάρχει ψηφοδέλτιο και υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια.
Πηγή: Thestival
Update:
___________
[...]
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν επετράπη η συμμετοχή του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι πριν από 10 ημέρες, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε δηλώσει ότι θα το ακυρώσει και δεν θα το επιτρέψει.

Όπως δήλωσαν οι εκπαιδευτικοί που εκπροσωπούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όταν η διαδικασία των εκλογών ήταν σε εξέλιξη, είχαν εμφανιστείεκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ωστόσο κάποιοι δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της εκπαίδευσης. Η συμπεριφορά τους ήταν προκλητική και προσπαθούσαν να προκαλέσουν ένταση.

Ο Ηλίας Σμήλιος, εκπαιδευτικός και μέλος της ΔΟΕ τους έκανε συνεχώς συστάσεις να μην πυροδοτούν τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να πέσει άγριο ξύλο ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς.

Άπαντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου, καθώς έγιναν έξι προσαγωγές, ενώ υπήρξε και ένας τραυματίας, που σύμφωνα με το thestival.gr ήταν εκπαιδευτικός που εκπροσωπούσε τη Χρυσή Αυγή.

Οι εκπρόσωποι του ακροδεξιού κόμματος κατέθεσαν μήνυση, ζητώντας τη σύλληψη του κ. Σμήλιου, ο οποίος από την πλευρά του κατέθεσε μήνυση κατά των χρυσαυγιτών.

Τελικά και οι δυο πλευρές απέσυραν τις μηνύσεις και στη συνέχεια αφέθηκαν ελέυθεροι.
Πηγή: Μακελιό
Update:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.