Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ξεβράκωμα των δήθεν «επαναστατών» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Αυτοξεβρακώθηκαν οι «ριζοσπάστες», «αντικαπιταλιστές», «επαναστάτες» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις δηλώσεις ενός κορυφαίου στελέχου της, του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας Πέτρου Κωνσταντίνου (ναι αυτού που έλεγε εκείνα τα ωραία για την Συρία λίγους μήνες πριν). Αρκούν τα λόγια του ίδιου του Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του στην «Αυγή», αναφορικά με το δεύτερο γύρο των εκλογών στο Δήμο της Αθήνας. Δώστε βάση:
«Γι' αυτό στον μεν δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο της Αθήνας χρει­άζεται να είναι πραγματικά γύρος ήττας του ί­διου του Καμίνη και ταυτόχρονα η ψήφος στον Σακελλαρίδη από τον κόσμο που σιχαίνεται τη συγκυβέρνηση να μην έχει αυταπάτες ότι θα ξηλωθεί με αυτόματο τρόπο η συγκυβέρνηση της Δεξιάς».
Συμπέρασμα 1ο:
Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Καμίνης. Όχι η πολιτική των Καμίνιδων, είτε αριστερών είτε δεξιών.
Συμπέρασμα 2ο: Ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί έμμεσα σε στήριξη του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Σακελλαρίδη (είπαμε ντε, για να φύγει ο Καμίνης).
Συμπέρασμα 3ο: Επίσης πρόβλημα είναι η "συγκυβέρνηση της Δεξιάς" (όχι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα), άρα σύμφωνα με τον Κωνσταντίνου και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ψηφίστε Σακελλαρίδη αλλά κρατάτε και μικρό καλάθι.
Πηγή: Rev now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.