Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Πω πω πω πω μια στήριξη!

Προσοχή!! Ακολουθεί κείμενο από τον βόθρο του Λαφαζάνη:

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ!


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει σύσσωμος με σαφήνεια και αποφασιστικότητα και στηρίζει στο β' γύρο τον Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ υποψήφιο δήμαρχο στην Πάτρα που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή ο Κ. Πελετίδης παίρνοντας αφορμή από «κάποιους» (!!!) που υποτίθεται ότι σπεύδουν σε ανεύθυνες φημολογίες, επιδίδεται σε κακοήθεις και σε κάθε περίπτωση εκτός τόπου και χρόνου, επιθέσεις σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα και μάλιστα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και εύκολες βαρύτατες κατηγορίες.

Δεν γνωρίζουμε τον Κ. Πελετίδη, λυπούμεθα, όμως, για μια στάση που δεν είναι καθόλου εξηγήσιμη, μιας και έχουμε ακούσει καλά λόγια για το πρόσωπό του.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι μια τέτοια αχαρακτήριστη και προκλητική συμπεριφορά από τον Κ. Πελετίδη, η οποία μάλλον είναι ευρέως υπαγορευμένη από κάποιους «ζηλωτές» της ηγεσίας του ΚΚΕ δεν βοηθάει την υποψηφιότητά του στο β' γύρο και μάλλον είναι αυτή η συμπεριφορά που δίνει αντι-ΣΥΡΙΖΑ εξετάσεις σε κύκλους του Πασοκικού και κεντροαριστερού χώρου.
Σε κάθε περίπτωση όσο και αν κάποιοι στην ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν να δυναμιτιστεί το κλίμα και να σηκώσουν τείχη στον αριστερό κόσμο, όσο και αν διακατέχονται από ένα πάθος κατά του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει σε νοσηρά όρια, ο κόσμος της αριστεράς πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις προκλήσεις και ενωμένος να κινηθεί με πείσμα στο β' γύρο στη γραμμή της αριστερής αλληλεγγύης.

Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της Αριστεράς, του τόπου και του ελληνικού λαού.

Αριστεροί υποψήφιοι νικητές στο β' γύρο ανεξάρτητα από χρώμα και διαφορές!
Πηγή: Ο καραγκιόζ μπερντές του Παναγιώτη
Εντυπωσιακή λεπτομέρεια: Ούτε η Λαϊκή Συσπείρωση ούτε το ΚΚΕ ζήτησαν, ασφαλώς, ποτέ οποιαδήποτε "στήριξη" απ' τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα ήταν παραβίαση αποφάσεων των μελών του. Στήριξη ζητάνε από τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα απ' το τι ψήφισε τώρα ή παλιότερα και με βάση την ταξική του θέση και το ταξικό του συμφέρον, σύμφωνα με το Πρόγραμμα του κόμματος. Αλλά οι αυτόκλητοι αντζέντηδες και έμμισθοι εκπρόσωποι δημοσίων σχέσεων του ελληνικού λαού δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. "Μας στηρίζουν" με το ζόρι, και άμα τους πούμε ότι δεν τη θέλουμε την "στήριξή" τους γιατί στην πραγματικότητα αποτελεί συκοφαντία και παραποίηση του ταξικο-ιδεολογικού προσανατολισμού ημών και των ιδίων, μας σιχτιρίζουν "στηρικτικά" επειδή είμαστε "αχάριστοι" απέναντι σε κάτι που με το ζόρι θέλουν να μας φορέσουν στο κεφάλι: το ροζ καπέλο τους. Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει στην καθημερινή ζωή τέτοιους με το ζόρι "φίλους", που είναι στην πραγματικότητα λυσσασμένοι εχθροί και αδίστακτοι χειραγωγοί, και αν θα σας άρεσε να τους έχετε στο σβέρκο σας. Σκεφτείτε το στην επόμενη κάλπη. Εμένα μου φέρνουν αναγούλα.

Σημείωση: Για κάποιον παράδοξο λόγο, θα βρεθούν άνθρωποι που θα ισχυριστούν ανερυθρίαστα και φουσκώνοντας κι από περηφάνεια ότι σκοπός της δημοσίευσης, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, του παραπάνω κειμένου ήταν η "στήριξη" Πελετίδη και Λαϊκής Συσπείρωσης/ΚΚΕ.
Πηγή: Lenin reloaded
Βλέπε ακόμη: 

1 σχόλιο:

  1. να κυκλοφορήσει όσο γίνεται ΠΡΙΝ την Κυριακή. Έστω και μόνο οι πίνακες για όσους βαριούνται το διάβασμα: http://leninreloaded.blogspot.com/2014/05/28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.