Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Για την επανάσταση μέσω facebook

Στόκε, υπάρχει κάτι που λέγεται...
"ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ"
Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 11 μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για τη διαχείριση, από μέρους τους, σελίδων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες "ενθάρρυναν τη βία κατά της αστυνομίας", ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου την Πέμπτη.

Οι συλλήψεις σχετίζονται με δεκάδες σελίδες στο Facebook τις οποίες έχουν ανοίξει υποστηρικτές της Αδελφότητας, μέσω των οποίων καλούν σε διαμαρτυρίες κατά της αστυνομίας. Πολλές από τις συγκεκριμένες σελίδες έχουν στηθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Οι αρχές της Αιγύπτου έχουν συλλάβει χιλιάδες μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης, από την ημέρα που οι ένοπλες δυνάμεις, με επικεφαλής τον υπουργό Άμυνας και αρχηγό τους τον στρατηγό, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, ανέτρεψαν τον εκλεγμένο ισλαμιστή πρόεδρο της χώρας Μοχάμεντ Μόρσι.
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.