Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να αγωνιστούν γιατί ήταν απλήρωτοι

Οι ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ συγκεντρωμένοι
στο κέντρο του γηπέδου
Ένα πολύ "περίεργο" και ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία, με τους ποδοσφαιριστές της Ράσινγκ Σανταντέρ να αρνούνται να αγωνιστούν στο ματς Κυπέλλου με τη Σοσιεδάδ, αλλά να αποθεώνονται από τους οπαδούς.

Ο αγώνας δεν ήταν... τυχαίος, αλλά επρόκειτο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές της Ράσινγκ είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα αγωνίζονταν, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες, εκτός κι αν η διοίκηση δήλωνε παραίτηση. Κάτι που δεν έγινε...

Οι 22 ποδοσφαιριστές παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου για την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Μανθάνο, αυτοί της Ράσινγκ παρέμειναν άπραγοι.

Το ματς διεκόπη, η Σοσιεδάδ πήρε τη νίκη στα χαρτιά (3-0) και μαζί και την πρόκριση. Αυτό που έχει όμως περισσότερη αξία είναι η στάση των οπαδών της Ράσινγκ, αλλά και η αντίδραση των αντιπάλων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.