Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Συλλυπητήρια του ΠΑΜΕ για το θάνατο αγωνιστή από τη Χώρα των Βάσκων

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Igor Urrutikoetxea, αγωνιστή του λαϊκού κινήματος από τη Χώρα των Βάσκων, άξιο στέλεχος της διοίκησης της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και Γ.Γ της Διεθνούς Μετάλλου εκφράζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την εργατική τάξη και το λαό της Χώρας των Βάσκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.