Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Nτ. Μπακογιάννη: Επικίνδυνη η θεωρία των δύο άκρων

Δεν θα την βγάλεις καθαρή ...κοντέ!
Εκ διαμέτρου αντίθετη με την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων και αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις πρακτικές του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος αλλά και του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο HOT DOC radio.
«Είναι επικίνδυνη η θεωρία των δύο άκρων και οφείλουμε να μην ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, αυτή η πολιτική δεν έχει απολύτως κανένα νόημα» 
σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από την καλλιεργούμενη θεωρία των άκρων από τους συμβούλους του πρωθυπουργού.
«Ο κόσμος που βλέπει καθημερινά τα εισοδήματά του να μειώνονται δεν αντέχει να μπει σε έναν νέο κομματικό διχασμό. Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε με όλες μας τις δυνάμεις»
Κότες τριλειράτες και μακροπουπουλάτες...
 δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ζήτησε καταδίκη της βίας από όπου και αν προέρχεται και διαχωρισμό της βίας από την πολιτική.

Κάθετη ήταν η στάση που τήρησε σε σχέση με το ζήτημα των υποκλοπών. «Θέλω να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ασκούμενη πολιτική της υπερφορολόγησης, τη χαρακτήρισε εντελώς λανθασμένη. «Πλέον έχει έρθει η ώρα για πραγματική αναδιαπραγμάτευση» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι οφείλει η κυβέρνηση να αλλάξει την ατελέσφορη πολιτική της λιτότητας και της εξοντωτικής φορολογίας. Θεωρεί ότι το μνημόνιο δεν παράγει βία και χαρακτήρισε λανθασμένη την πολιτική της υπερφορολόγισης. Σε ότι αφορά την υπόθεση των υποκλοπών ευχήθηκε να είναι στην σφαίρα της φαντασίας.
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας
-Έχουμε άραγε αναπροσαρμογή  της στρατηγικής διαχείρισης της κρίσης από την αστική τάξη;
Θα δείξει...
Το μητσοτακέικο πάντως δεν μας έχει συνηθήσει σε τόσο μεγάλου μεγέθους διαφοροποιήσεις μόνο για λόγους μικροπολιτικής...

2 σχόλια:

  1. NA TA TA KΑΛΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ;

    ΘΕΡΣΙΤΗΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κεντροδεξιά" στροφή ίσως;
      Και με μία νότα "σοσιαλδημοκρατίας" στην επόμενη (συν)κυβέρνηση;

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.