Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος

Την τελευταία του πνοή άφησε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Φίλιππος Συρίγος, ένας από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου, που το όνομά του έγινε συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ. Η καριέρα του στη δημοσιογραφία ξεκίνησε τη χρονιά το άθλημα γνώρισε την πρώτη του μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση, το 1968.

Τη δεκαετία του ‘80 εργάστηκε στην ΕΡΤ, αρχικά με τις περιγραφές του στις σαββατιάτικες τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων.

Πανελλήνια αναγνωρισιμότητα απέκτησε το 1987 περιγράφοντας τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Για πολλά χρόνια συνεργαζόταν σταθερά με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Αργότερα εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της Nova όπου παρέμεινε μέχρι τέλους.
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας
Ένας από τους απειροελάχιστους δημοσιογράφους «πρώτης γραμμής» που τιμούσε 100% το επάγγελμά του δημοσιογράφου . Είχε πάντα την άποψή του και με ειλικρινή αγάπη για το μπάσκετ .
Είχε κάνει αποκαλύψεις του για τους ντοπαρισμένους Κεντερη-Θανου , αντιτάχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με επιχειρήματα πάντα , ενώ ασχολήθηκε με το γήπεδο «Kαραϊσκάκη» και τον πρόεδρο Kόκκαλη του Ολυμπιακού .
Φυσικά να μην ξεχνάμε και την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 2004 από «αγνώστους»

Καλό ταξίδι , ας αναπαυθεί εν ειρήνη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.